Stofkappen voor PA mixers

Decksaver Stofkap voor Behringer X32

€119,00

Dat Decksaver niet alleen stofkappen maakt voor DJ producten bewijzen ze met deze stofkap voor de Behringer X32. Stof en vuil zijn funest voor een mixer dus wij raden deze stofkap aan.

Decksaver Stofkap voor PreSonus 16.4.2

€139,00

De PreSonus 16.4.2 is geen goedkope mixer. Om hem optimaal te beschermen heeft Decksaver deze stofkap ontwikkeld, die exact op maat is gemaakt.

Decksaver Stofkap voor Allen & Heath QU16

€66,00

De Allen & Heath QU16 is een digitale mixer van hoge kwaliteit. We gaan er dna ook vanuit dat je die optimaal wilt beschermen. Dat kan met deze oerdegelijke Decksaver stofkap.

Decksaver Stofkap voor Allen & Heath QU32

€120,00

De Allen & Heath QU-32 is een digitale mixer van hoge kwaliteit. We gaan er dan ook vanuit dat je die optimaal wilt beschermen. Dat kan met deze oerdegelijke Decksaver stofkap.

Decksaver Stofkap voor Allen & Heath QU24

€82,00

De Allen & Heath QU-24 is een digitale mixer van hoge kwaliteit. We gaan er dan ook vanuit dat je die optimaal wilt beschermen. Dat kan met deze oerdegelijke Decksaver stofkap.

Als je op zoek bent naar stofkappen voor PA mixers dan ben je bij Fritz-Events aan het juiste adres. Wij hebben ze in vele verschillende soorten en maten. Of je nu een cover zoekt voor een mengpaneel van Allen & Heath, Behringer of een ander merk, wij kunnen ze vrijwel altijd leveren.

Decksaver stofkappen zijn kwaliteit

De stofkappen van Decksaver zijn van uitermate goede kwaliteit. Ze beschermen jouw apparatuur optimaal tegen vuil, vloeistoffen en rook. De meeste covers in ons assortiment zijn van dit merk dat bekend staat om hun robuuste fabricaten.

Welke cover heb ik nodig?

Weet je niet zeker welke stofkap jouw PA mixer nodig heeft of heb je een andere vraag? Contact met ons opnemen kan altijd, ook voor bijvoorbeeld een offerte. Stuur even een mailtje naar info@fritz-events.nl of bel met 0485-310001.