Stofkappen voor DJ mixers

Decksaver Stofkap voor Pioneer DJM-350

€49,00

Op zoek naar een stofkap voor de Pioneer DJM-350? Kijk dan eens naar deze stofkap van het professionele merk Decksaver. Gemaakt van polycarbonaat en dus oerdegelijk.

Decksaver Stofkap voor Pioneer DJM-2000

€59,00

De DJM-2000 is een van de duurste mixers van Pioneer. Bescherm deze mixer optimaal met een goede stofkap, zoals deze Decksaver cover. Oerdelijk en niet kapot te krijgen.

Decksaver Stofkap voor Pioneer DJM-900

€52,00

Ben jij iemand die zijn producten er altijd als nieuw uit wilt laten zien? Kijk dan zeker eens naar deze stofkap voor de Pioneer DJM-900. Super stevig en ook nog eens fraai ontworpen.

Decksaver Stofkap voor 12 inch mixer (DJM-800,700,600,500)

€44,00

Deze stofkap van het merk Decksaver is op maat gemaakt voor alle 12 inch mixers, zoals de Pioneer DJM-600 en DJM-800 bijvoorbeeld. Hij is gemaakt van polycarbonaat.

Decksaver Stofkap voor Rane Sixty-Two

€44,00

De Rane Sixty-Two mixer verdient eigenlijk de beste bescherming die er maar is. Dat dat niet de hoofdprijs hoeft te kosten bewijst Decksaver met deze stofkap op maat.

Decksaver Stofkap voor Rane TTM-56/57SL and Sixty-One

€49,00

Stof en vuil vormen de grootste gevaren voor apparatuur. Dat bescherming niet duur hoeft te zijn bewijst Decksaver met deze stofkap die geschikt is voor de Rane TTM-56 en 57.

Decksaver Stofkap voor Allen & Heath Xone 42

€45,00

Ben jij iemand die zijn producten er altijd als nieuw uit wilt laten zien? Kijk dan zeker eens naar deze stofkap voor de Allen & Heath Xone 42. Super stevig en ook nog eens fraai ontworpen.

Decksaver Stofkap voor Pioneer DJM-250

€49,00

Groot of klein, voor vrijwel elk Pioneer product biedt Decksaver de optimale bescherming tegen stof en vuil. Deze stofkap is gemaakt voor de Pioneer DJM-250 mixer.

Decksaver Stofkap voor Pioneer DJM-900 NXS2

€45,00

Bescherm je Pioneer DJM-900 NXS2 tegen stof of drank met deze Decksaver stofkap voor de DJM-900 NXS2. Deze stofkap is vrijwel niet kapot te krijgen en beschermt de mixer perfect als hij niet gebruikt wordt.

Met een stofkap hou je een dj mixer schoon en mooi. En dat wil je natuurlijk, zeker als je een dure versie hebt gekocht. Daarom hebben wij bij Fritz-Events covers voor vele verschillende dj mixers in het assortiment. Of nu een mengpaneel hebt van Pioneer of van Rane, wij hebben er een stofkap voor. Zelfs als hij niet op de site staat, kunnen wij hem vrijwel zeker leveren.

Decksaver stofkappen zijn onverwoestbaar

Kapot zul je de covers van Decksaver bijna niet krijgen. Het materiaal dat dit bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk gebruikt voor hun stofkappen is namelijk supersterk. Het heet polycarbonaat, een soort plastic dat ontzettend hard is. Toch blijft een dj mixer er stijlvol uitzien met een cover.

Covers voor andere apparaten

Natuurlijk kan het zo zijn dat je een stofkap zoekt voor een ander apparaat dan een dj mixer. Bekijk dan eens de andere subcategorieën in DJ stofkappen & hoezen. Contact opnemen met een vraag, voor een offerte of advies kan ook. Bel naar 0485-310001 of mail naar info@fritz-events.nl.