Stofkappen voor DJ controllers

Decksaver Stofkap voor Pioneer DDJ-SX

€49,00

Decksaver is fabrikant op het gebied van stofkappen voor DJ gear. Deze stofkap voor de Pioneer DDJ-SX is daar een goed voorbeeld van. Supersterk en onverwoestbaar.

Decksaver Stofkap voor Pioneer DDJ-SR

€49,00

Decksaver ontwikkelt stofkappen gemaakt van polycarbonaat. Daardoor zijn de kappen oerdegelijk en niet kapot te krijgen. Deze stofkap is geschikt voor de Pioneer DDJ-SR.

Decksaver Stofkap voor Pioneer XDJ-AERO

€49,00

In het bezit van de Pioneer XDJ-Aero en je wilt hem optimaal beschermen tegen stof en vuil? Dan is deze supersterke Decksaver stofkap eigenlijk onmisbaar.

Decksaver Stofkap voor Pioneer XDJ-R1

€49,00

De Pioneer XDJ-R1 is een populair product. Natuurlijk kun je hem met een theedoek beschermen tegen stof of vuil, maar deze Decksaver stofkap sluit naadloos af.

Decksaver Stofkap voor Pioneer DDJ-T1

€59,00

Op zoek naar een stofkap voor de Pioneer DDJ-T1? Bekijk dan snel deze stofkap van het professionele merk Decksaver. Gemaakt van polycarbonaat en dus oerdegelijk.

Decksaver Stofkap voor Pioneer DDJ-S1

€49,00

Op zoek naar een stofkap voor de Pioneer DDJ-S1? Bekijk dan snel deze stofkap van het professionele merk Decksaver. Gemaakt van polycarbonaat en dus oerdegelijk.

Decksaver Stofkap voor Pioneer DDJ-ERGO V

€49,00

Op zoek naar een stofkap voor de Pioneer DDJ-Ergo V? Bekijk dan snel deze stofkap van het professionele merk Decksaver. Gemaakt van polycarbonaat en dus oerdegelijk.

Decksaver Stofkap voor Pioneer DDJ-SB en DDJ-SB2

€39,00

Ben jij iemand die zijn producten er altijd als nieuw uit wilt laten zien? Kijk dan zeker eens naar deze stofkap voor de Pioneer DDJ-SB en DDJ-SB2. Super stevig en ook nog eens fraai ontworpen.

Decksaver Stofkap voor Native Instruments Kontrol S4 (MK1 & MK2)

€39,00

Op zoek naar een stofkap voor de Native Instruments Kontrol S4? Kijk dan eens naar deze stofkap van het professionele merk Decksaver. Gemaakt van polycarbonaat en dus oerdegelijk.

Decksaver Stofkap voor Native Instruments Kontrol S2

€39,00

Als je iets niet in de buurt van je MIDI controller wilt hebben is het wel stof. Voor de Native Instruments Kontrol S2 raden wij dan ook deze oerdegelijke stofkap van Decksaver aan.

Decksaver Stofkap voor Native Instruments Maschine Studio

€49,00

De Maschine Studio van Native Instruments is geen goedkope controller. Wij adviseren dan ook een goede bescherming en deze Decksaver stofkap helpt je hierbij!

Decksaver Stofkap voor Native Instruments Maschine

€39,00

Als je de levensduur van de Native Instruments Maschine aanzienlijk wilt verlengen, dan raden wij deze Decksaver stofkap aan. Gemaakt van polycarbonaat en daardoor oerdegelijk.

Decksaver Stofkap voor Native Instruments Maschine Mikro

€29,00

Dat niet alleen kleding de perfecte pasvorm heeft bewijst Decksaver met deze stofkap voor de Native Instruments Maschine Mikro controller.

Decksaver Stofkap voor Native Instruments Kontrol F1//Z1/X1

€24,95

Deze Decksaver stofkap is op maat gemaakt voor de bekende kleine controllers van Native Instruments, namelijk de F1, Z1 en X1. Hij sluit naadloos aan op de behuizing.

Decksaver Stofkap voor Ableton Push

€45,00

Op zoek naar een stofkap voor de Ableton Push? Kijk dan eens naar deze stofkap van het professionele merk Decksaver. Gemaakt van polycarbonaat en dus oerdegelijk.

Decksaver Stofkap voor Reloop Terminal Mix 4

€44,00

De Reloop Terminal Mix 4 is een MIDI controller voor professionele gebruikers. Stof en vuil zijn funest voor deze controllers en daarom heeft Decksaver deze stofkap op de markt gebracht.

Decksaver Stofkap voor Reloop Digital Jockey 2

€39,00

Als je de levensduur van de Reloop Digital Jockey 2 aanzienlijk wilt verlengen, dan raden wij deze Decksaver stofkap aan. Gemaakt van polycarbonaat en daardoor oerdegelijk.

Decksaver Stofkap voor Vestax Spin/ Typhoon

€39,00

Het merk Decksaver is gespecialiseerd in het ontwerpen van stofkappen voor DJ gear. Deze stofkap is ontworpen voor de Vestax Spin en Typhoon. De optimale stof bescherming!

Decksaver Stofkap voor Vestax VCI-100 MKII

€49,00

Gebruik jij de Vestax VCI-100 MKII vooral thuis? Dan is een flightcase wellicht wat overdreven. Stof en vuil zijn echter wel funest voor apparatuur. De Decksaver stofkap biedt de nodige bescherming.

Decksaver Stofkap voor Vestax VCI-300

€49,00

Dat niet alleen kleding de perfecte pasvorm heeft bewijst Decksaver met deze stofkap voor de Vestax VCI-300. Hij is functioneel, oerdegelijk en ook nog eens strak vormgegeven.

Bij een dure dj controller hoort natuurlijk een stofkap. Je wilt immers niet dat hij beschadigd raakt. In ons assortiment zijn tientallen covers te vinden die passen op allerlei controllers. Ze beschermen producten van bekende merken als Pioneer en Native Instruments tegen vuil, stof en vloeistoffen.

Supersterke Decksaver stofkappen

De stofkappen van Decksaver zijn allemaal supersterk. Veruit de meeste covers voor dj controllers zijn dan ook van dit merk. Ze zijn gemaakt van het ultraharde plastic polycarbonaat. Laat er een olifant over lopen en het gaat niet kapot.

Contact met Fritz-Events

Uiteraard kun je voor advies over stofkappen met ons contact opnemen. Dit kan ook als je de cover voor jouw apparaat niet kunt vinden op onze website. Want ook al staat deze niet op de site, we kunnen deze waarschijnlijk wel leveren.