DJ stofkappen & hoezen

Stofkappen en hoezen zijn er om jouw dure dj-apparatuur te beschermen tegen stof, maar ook tegen vloeistoffen en rook. Uiteraard bieden wij bij Fritz-Events ook allerlei van dit soort covers aan. Vrijwel allemaal zijn ze van het bekende Decksaver.

Verschillende soorten stofkappen

Of je nu een dj mixer, dj controller, dj speler of andere apparatuur hebt, er is vrijwel altijd wel een stofkap voor te vinden. Deze categorie is onderverdeeld in een aantal subcategorieën. Stofkappen voor grooveboxen en drumcomputers, samplers, dj-spelers, dj-controllers, dj-mixers, PA-mixers, synthesizers en draaitafels.

Decksaver covers

Het bekendste merk onder de stofkappen is ongetwijfeld Decksaver. Dit is een bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk dat zo goed als onbreekbare covers maakt. Het materiaal dat zij gebruiken is polycarbonaat. Dit is een stevig, hard, maar ook helder soort plastic. Je beschermt er dus je dj-spullen mee, terwijl ze nog steeds mooi zichtbaar zijn.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over ons assortiment stofkappen, vragen hebt over een specifiek product of een offerte wilt. Je kunt Fritz-Events bereiken via info@fritz-events.nl of 0485-310001.