DJ meubels

American DJ Pro Event Table II DJ meubel

€311,00

Opvallen met een mooi DJ meubel, maar toch alles in een auto moeten vervoeren? Kijk eens naar dit DJ meubel van American DJ. Deze Pro Event Table II klap je eenmaal op locatie uit tot een professionele DJ booth.

Vonyx Alles-in-1 Pro Disco Stand

€119,00

Op zoek naar een DJ meubel dat niet al te veel ruimte in beslag neemt? Kijk dan eens naar deze alles-in-1 Pro Disco Stand van het merk Vonyx. Een mobiele set waarop je op locatie al je DJ apparatuur kwijt kunt.

Vonyx DB3 Pro DJ Booth Systeem

€299,00

Als DJ wil je goed voor de dag komen. Met deze stoere DB3 Pro DJ booth van Vonyx zit dat wel snor! Dit opvouwbare systeem wordt geleverd met zowel een zwart als wit doek en 3 draagtassen. Het frame is lichtgewicht en eenvoudig inklapbaar.

American Audio DJ-MTS 4 DJ booth met lichtbrug

€99,00

De American Audio DJ-MTS 4 is een compacte stand voor de DJ. Deze DJ-booth is gemakkelijk op te bouwen in 5 tot 8 minuten tijd en er kan dan tot wel 30 kg aan lichteffecten in opgehangen worden.

ProDJuser DJ Truss table

€249,00

Zoek je een mooie DJ booth? De ProDJuser DJ Truss table is speciaal gemaakt voor Drive-in Show DJ's.

ProDJuser DJ Truss table opvouwbaar

€379,00

Met deze ProDJuser Truss table komt iedere DJ of muzikant goed voor de dag! Dit meubel is namelijk vervaardigd uit aluminium truss en heeft een traanplaat afwerking. Voorzien van speciaal klepje voor het netjes wegwerken van de bekabeling.

Vonyx Opvouwbaar DJ scherm

€129,00

Dit opvouwbare DJ scherm van Vonyx is een prachtig product voor eigenaren van een drive-in show. Geen gedoe meer met tafels op locatie, die telkens weer in hoogte verschillen. Gewoon een mooi scherm dat je met elk lichteffect kunt belichten.

Vonyx Draagtas voor opvouwbaar DJ scherm

€25,00

Deze draagtas is onmisbaar voor iedereen die met het opvouwbare DJ scherm van Vonyx werkt. Het zorgt voor een optimale bescherming van deze DJ booth. Bescherm je DJ scherm dus tegen stof en beschadigingen met deze draagtas.

American DJ Doeken voor Event Facade wit (4 stuks)

€69,00

Deze set bestaat uit 4 linnen doeken voor het Event Facade systeem van American DJ.

DAP DJ Stand set meubel

€199,00

Je bent een DJ en hebt nog geen eigen DJ meubel? Met deze Showtec DJ Stand set geef je jouw drive-in show een professionele upgrade. Je kunt zowel je DJ set als diverse lichteffecten plaatsen op en aan dit mooie meubel.

ProDJuser DJ stand DJ meubel

€199,00

Heb je een drive-in show, dan is een compact DJ meubel een vereiste. De ProDJuser DJ stand geeft een professionele uitstraling. Sinds begin 2017 leveren we de verbeterde Roady Serie uit van de DJ Stand.

American DJ Event Facade DJ voorzet meubel wit

€219,00

Maak snel en gemakkelijk een DJ-booth met de American DJ Event Facade. De schermen bestaan uit lichtgewicht metalen frames met daarin witte scrimdoeken, doormiddel van een LED-spot kunnen deze doeken mooi opgelicht worden.

American DJ Event Facade DJ voorzet meubel zwart

€219,00

Maak snel en gemakkelijk een DJ-booth met de American DJ Event Facade. Dit in- en uitklapbaar voorzetscherm zorgt voor een net afgewerkt DJ meubel.

American DJ Doeken voor Event Facade zwart (4 stuks)

€69,00

Deze set bestaat uit 4 linnen doeken voor het Event Facade systeem van American DJ.

LiteConsole GO! Presentatie- en DJ-booth

€949,95

Zijn de LiteConsole MK2 en XPRS te breed voor je, kijk dan eens naar deze LiteConsole GO! Deze is slechts 79cm breed en dus ideaal voor presentaties of DJ's die enkel een controller gebruiken.

LiteConsole MK2 presentatie- en DJ-booth

€2.199,00

De LiteConsole MK2 kunnen we inmiddels best een klassieker noemen. Dit meubel krijgt ieders aandacht vanwege zijn prachtige design. En het mooie is: in een paar minuutjes bouw je het op!

LiteConsole MK2 Extension Pack

€1.599,00

Is de LiteConsole MK2 voor jou nog iets te klein? Bestel dan dit Extension Pack. Het maakt je meubel eens zo groot, zonder afbreuk te doen aan de kwalitatieve uitstraling.

LiteConsole XPRSlite aluminium presentatie en DJ-booth

€999,95

De LiteConsole XPRSlite is zoals de naam al doet vermoeden een lichtere versie van de normale XPRS. De materialen zijn wat lichter en ook ontbreekt het onderste blad. Een prachtig meubel wat snel op te zetten is!

LiteConsole XPRS presentatie- en DJ-booth zwart

€1.499,00

Mooie zwarte uitvoering van de LiteConsole XPRS. Dit meubel is perfect voor DJ's, maar ook voor scholen of bedrijven. Het gebruik van aluminium in combinatie met strakke panelen resulteert in een plaatje voor het oog!

LiteConsole XPRS presentatie- en DJ-booth wit

€1.499,00

Op zoek naar een professioneel, maar compact meubel? Kijk dan zeker eens naar de LiteConsole XPRS. Dit is de witte versie van dit extreem handige meubel.