Denon Professional DN-312X 12-kanaals installatie mixer 1HE

DN-312X
€178,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Zelden was een mixer van deze afmeting zo ontzettend compleet. De Denon DN-312X is een 19 inch mixer met een hoogte van slechts 1 HE. Desondanks biedt hij 6 microfoonkanalen en nog eens 3 stereokanalen. Ideaal voor horecatoepassingen!
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Denon Professional
  • EAN:
  • Artikelnummer:DN-312X
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Op de Denon Professional DN-312X kun je eigenlijk alles aansluiten wat je maar wenst. Het is geen ideale mixer voor een band, maar voor vaste installaties des te meer! Hij biedt je 6 microfoonkanalen met XLR-aansluitingen. Van elk kanaal kun je uiteraard apart het volume bedienen. Daarnaast heeft hij nog eens 3 stereokanalen voor het aansluiten van een tuner, CD-speler of muziekcomputer bijvoorbeeld.

Prioriteitsfunctie
Deze DN-312X mixer van Denon is natuurlijk ideaal voor horecatoepassingen of in attractieparken bijvoorbeeld. De prioriteitsfunctie die erop zit, is dan ook zeer wenselijk. Hij zorgt ervoor dat van alle kanalen het volume omlaag (of zelfs uit) gaat, wanneer er signaal komt op kanaal 1. Zo kun je bijvoorbeeld iets omroepen met een microfoon en tegelijkertijd worden alle kanalen in volume verlaagd.

Specificaties:
-Denon DN-312X 12-kanaals installatie mixer 1HE
-12 Kanalen
-Geschikt voor microfoon en line
-Voorzien van prioriteitsfunctie op kanaal 1
-Afmetingen: 483 x 195 x 44mm
-Breedte: 19 inch
-Hoogte: 1 HE
-Gewicht: 2,9kg
-Geleverd met voedingskabel

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen