Denon DJ MCX8000 DJ MIDI-controller

MCX8000
€1.098,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Denon DJ MCX8000 is een professionele DJ controller die zowel stand-alone als met een laptop of computer gebruikt kan worden. De DJ-controller is voorzien van 2 grote kleurenschermen waarop je alle informatie kunt aflezen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Denon DJ
  • EAN:0694318017371
  • Artikelnummer:MCX8000
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De MCX8000 van Denon DJ is een controller die alles heeft wat je als DJ nodig hebt. Van ingangen tot uitgangen en van filters tot fijne jogwheels.

2 decks of 4 decks
De Denon DJ MCX8000 heeft 4 kanalen, maar slechts 2 decks, althans op het eerste gezicht. Met slechts één druk op de knop kun je namelijk omschakelen naar een andere dek, hiermee kun je dan ook gebruik make van totaal 4 decks.

CD of vinyl?
Sinds enkele jaren wordt er steeds meer digitaal gedraaid vanaf een laptop of USB stick, maar ook CD's of vinyl-platen worden nog steeds gebruikt. Maar deze CD's of platen passen helaas niet in de controller, hiervoor hebben ze dan ook ingangen toegevoegd. De Denon DJ MCX8000 is voorzien van 4 line-ingangen, 2 stuks zijn alleen voor line-signalen, de andere 2 kunnen voor line en phono gebruikt worden. Zelfs DVS signalen worden op deze aansluitingen herkend. Op deze aansluitingen kun je dan ook maximaal 4 externe audiobronnen aansluiten.

Effecten en mixen
Hoe beter je DJ gear is hoe eenvoudiger het wordt om te mixen, maar wat nog belangrijker is is dat er ook meer mogelijkheden zijn, zelf moet je leren hier mee te werken. Aan de mogelijkheden van de MCX8000 zal het in ieder geval niet liggen, deze zit boordevol met effecten en mogelijkheden.
Zo zie je op het scherm effecten staan waar je uit kunt kiezen, maar ook kun je de kracht/diepte en lengte hiervan instellen met de knoppen onder het scherm. Onder de jogwheels vind je de aanraakgevoelige pads, deze pads hebben meerdere functies, denk hierbij aan hot-cue's, roll, beatslicer en samplers.

Geen computer nodig!
Met enkel een USB-stick of USB hardeschijf kun je al aan de slag met de Denon DJ MCX8000. Naast het aansturen met MIDI via de USB aansluiting op de achterzijde kun je hem namelijk ook stand-alone gebruiken met 1 of 2 USB-sticks. Je speelt dan probleemloos audiobestanden af zonder een computer aan te raken. Ook de effecten en de jogwheels blijven gewoon werken.

Specificaties:
-Denon DJ MCX8000 DJ MIDI-controller
-2 USB ingangen voor stand-alone gebruik
-Inclusief 4 deck Serato DJ software
-4 kanaals mixer
-2 microfoon ingangen
-2 line ingangen en 2 line/phono/DVS ingangen
-Met needle drop voor snelzoeken
-Aanraakgevoelige pads met meerder functies
-Stage LinQ netwerk verbinding voor bediening van licht en video
-Metalen en kunstof constructie
-2 heldere kleurendisplays
-Afmetingen: 72,8 x 43,3 x  7cm

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen