Denon DJ MC7000 DJ MIDI-controller

MC7000
€849,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Denon DJ MC7000 is een degelijke DJ controller die geschikt is voor professioneel gebruik. De controller kan gebruikt worden middels MIDI-aansturing via een laptop of PC of middels externe audiobronnen zoals CD-spelers of draaitafel.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Denon DJ
  • EAN:0694318021415
  • Artikelnummer:MC7000
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De MC7000 is een MIDI-controller die geschikt is voor (semi-)professioneel gebruik. De controller is voorzien van een 4-kanaals mixer deck en een dubbel speler-deck. Middels de meegeleverde software kun je de MC7000 gebruiken, de controller stuurt dan signalen naar de laptop en de software zal hier dan op reageren.

Wat doe ik met al mijn CD's of LP's?
Zolang je ook gewoon CD-spelers of draaitafels wilt gebruiken dan is dat geen probleem. De decks op de controller worden dan inactief, maar met de mixer kun je de externe audiobronnen alsnog afspelen en mixen. Niet alleen faders en de crossfader blijven werken, ook de gain en de 3-bands equalizer is dan nog steeds bruikbaar.

Beatmatchen
Als je de techniek van het beatmatchen onder de knie hebt dan kun je met deze Denon DJ MC7000 DJ MIDI-controller je technieken nog verder uitbreiden en verbeteren. Middels de jogwheels en de nauwkeurige pitch kun je gigantisch snel de tracks synchroon laten spelen. Maar het draaien gaat verder dan dat, ook effecten kunnen worden toegevoegd, hot-cue's kunnen worden ingesteld en loops kunnen gemaakt worden.

Needle Drop
De Needle Drop functie is een aanraakgevoelige strip waarmee je snel een bepaald punt in een nummer kan zoeken. De hele strip is het geselecteerde nummer, door met je vinger over de strip te bewegen zoek je het juiste punt op.

DJ wisselen
Sta je op een feest en moet je wisselen van DJ? Voorheen was dit erg lastig omdat je dan de USB aansluiting moest los koppelen en daarna de tweede DJ weer moet aankoppelen, oftewel een moment van stilte. Dat moment van stilte is voorbij, deze Denon DJ MC7000 heeft namelijk 2 USB aansluitingen, hierop kun je dan ook 2 verschillende laptops aansluiten. Door op de console om te schakelen van USB 1 naar USB 2 schakel je naadloos over van laptop en dus van DJ.

Specificaties:
-Denon DJ MC7000 DJ MIDI-controller
-2 USB ingangen laptop
-Inclusief 3 Serato expension packs
-4 kanaals mixer
-2 microfoon ingangen
-2 line ingangen en 2 line/phono/DVS ingangen
-Met needle drop voor snelzoeken
-XLR master en booth uitgangen
-2x 8 Aanraakgevoelige pads met meerdere functies
-Stage LinQ netwerk verbinding voor bediening van licht en video
-Metalen en kunststof constructie
-Serato DJ DVS compatible
-Afmetingen: 72,8 x 43,3 x  7cm

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen