DAP GIG-202 TAB digitale PA mixer

D2289
€649,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 17:00u besteld, volgende werkdag in huis
Maak kennis met de DAP GIG-202 TAB. Dit is de allereerste volledig digitale mixer uit de GIG-serie van DAP. Hij heeft 16 XLR/Jack mono-ingangen en 4 stereo-ingangen die allen uitgerust zijn met gate, compressor en 4-bands equalizer.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:DAP
  • EAN:8717748386687
  • Artikelnummer:D2289
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 17:00u besteld, volgende werkdag in huis
De GIG-202 TAB Digital Mixing Console is het eerste volledig digitale mengpaneel in de GIG-serie van DAP-Audio. Dit compacte digitale mengpaneel bevat alle functies van de grotere digitale mixers. Het paneel heeft 16 XLR-/TRS-combo-inputs en 4 stereo-inputs, allemaal uitgerust met gate, compressor en een volledig 4-bands parametrische equalizer op elk inputkanaal.

Uitgangen
De 12 analoge outputs zijn voorzien van een compressor en afzonderlijke 31-bands grafische equalizer. Ondanks de zeer uitgebreide functionaliteit van de GIG-202 TAB heeft DAP een gebruiksvriendelijke interface ontworpen die eenvoudig te gebruiken is voor iedereen. Hiervoor maakt DAP gebruik van speciale knoppen die direct toegang bieden tot alle belangrijke functies die een geluidstechnicus tijdens zijn werk nodig heeft. Met deze knoppen gaat de gebruiker direct naar de gewenste functie, zonder lang te hoeven zoeken in ingewikkelde menustructuren.

Geen grote overstap van analoog naar digitaal
Directe controle is onontbeerlijk in een livesituatie. Daarom is de gemotoriseerde 100mm-fader altijd automatisch toegewezen aan de belangrijkste parameter van een door de gebruiker gekozen functie. Hierdoor voelt het digitale paneel toch 'analoog' aan.

Touchscreen
De DAP GIG-202 TAB is heeft een touchscreen van 7 inch, 8 inserts op de eerste inputs, 4 vaste AUX-outputs plus 4 schakelbare AUX-/SUB-outputs, 2 ingebouwde effecten-engines, 6 instelbare DCA's en een interne sampling rate van 24 bit/48 KHz. Daarmee is dit het compleetste digitale mengpaneel in dit marktsegment.Specificaties:
-Digitale PA mixer
-Voorzien van 7 inch touchscreen
-16 XLR/Jack mono-ingangen
-4 Stereo-ingangen
-4-Bands parametrische equalizer op elk kanaal
-Gate, compressor op elk kanaal
-Uitgerust met 100mm gemotoriseerde fader
-12 Analoge uitgangen
=Sample rate: 24 bit/48 KHz

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen