10% Korting op multicolour confetti met code MFX2019

Carnaval is niet compleet zonder confetti en streamers. Wij leveren confettisnippers en streamers (slierten) van brandvrij papier en van PVC. Uiteraard zijn alle producten die we verkopen gekeurd. Ons belangrijkste merk op het gebied van confetti is MagicFX. We verkopen honderden producten uit hun assortiment, waarbij we op deze pagina enkel de multicolour producten hebben uitgelicht, speciaal voor carnaval 2019!

Verschillende soorten confetti

Er zijn verschillende soorten confetti. Zo verkopen we confettisnippers per zak, waarbij duizenden snippers in een plastic zak worden geleverd. De inhoud daarvan is 1 kg. Daarnaast verkopen we diverse cannons (ook wel shooters genoemd).

Handheld cannons vs electric cannons

De cannons van MagicFX verdelen we in handheld cannons en electric cannons. De handheld cannons zijn voorgevulde buizen die je kunt afschieten door aan de onderkant te draaien. Je hebt behalve wat handkracht verder dus niets nodig. De electric cannons daarentegen werken alleen wanneer je ze afschiet met één van de MagicFX producten, zoals de Confetti Gun, Confetti Pistol of Power Shot. Per product staat vermeld wat het bereik is.

Welke confettishooter voor welke toepassing?

De electric cannons komen we tegen bij verhuurbedrijven en op festivals. Onze meeste andere klanten kiezen voor handheld cannons, vanwege de simpele werking. We verkopen ze in 3 verschillende maten; 28cm, 50cm en 80cm. Zelfs de kleinste uitvoering heeft al een bereik van ongeveer 6 meter en is daardoor vooral geschikt voor cafés en huiskamers. De 80cm variant raden we aan voor grote locaties en voor buitenevenementen.

Streamers of confetti?

De cannons zijn allemaal voorgevuld. In een confetticannon zitten snippers van 55 x 17mm, in een streamercannon zitten slierten van 10m x 1,5cm. Confettisnippers dwarrelen langzaam naar beneden en zijn vanwege het bereik dus wat lastiger op te ruimen. Sreamers kun je zien als lange slierten, die zijn dan ook eenvoudiger op te ruimen.

PVC of papier?

Tenslotte is er nog een verschil wanneer we kijken naar het materiaal van de vulling. De cannons met een 'metallic' toevoeging bevatten streamers of confetti die gemaakt is van glanzend PVC. Dit is 100% vlekvrij, maar lastiger op te ruimen. De papieren variant is namelijk biologisch afbreekbaar.