Cameo NanoSpot 300 mini LED moving-head

CLNS300
€279,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De naam zegt het eigenlijk al, deze Cameo NanoSpot 300 is erg klein, maar daarom juist erg geschikt voor drive-in shows of kroegen en feestcafés met een laag plafond. De moving-head is voorzien van een 30 Watt witte LED.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Cameo
  • EAN:4049521216848
  • Artikelnummer:CLNS300
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Nog geen 10 jaar geleden waren moving-heads erg zwaar en groot. Daarnaast waren er nog meer nadelen, zoals lampen die snel stuk gingen en een hoge warmte-ontwikkeling. Dat is nu verleden tijd!

Compact
De Cameo NanoSpot 300 mini LED moving-head is zo klein en licht van gewicht dat je hem in één hand kunt vasthouden, hij heet ook niet voor niets NanoSpot. Zijn behuizing is gemaakt van ABS. ABS is een type kunststof dat ook veel gebruikt wordt in auto's, het is namelijk slagvast en daardoor geschikt voor bijvoorbeeld bumpers. Maar een lamp in zo'n kleine behuizing? Ja het kan! Oude halogeen- en gastontladingslampen zetten veel stroom om in warmte, hiervoor was dan ook veel ruimte nodig zodat alles goed kon koelen. Met de komst van LED is dat anders. Er is minder warmte-ontwikkeling, dus minder koelruimte nodig en ook minder ventilatoren. Dit maakt deze Cameo NanoSpot 300 dan ook erg klein.

Power
30 Watt lijkt niet erg veel, maar voor een LED-bron is het dat wel. Een LED geeft namelijk tussen de 10 en 15 keer zo veel licht als een halogeen- of gloeilamp. 30 Watt LED staat dan ook al gelijk aan 300 watt halogeenverlichting. De krachtige bundel kijkt helaas wel erg saai zonder een gobo of kleurtje, maar dat is voor deze Cameo NanoSpot geen punt.

Kleuren en gobo's
De Cameo NanoSpot 300 is voorzien van een gobowiel met daarin 7 mooie gobo's en 1 open gobo. Om nog meer sfeer te maken is er ook een 7-kleurig kleurenwiel gemonteerd. Naast deze zeven kleuren is er ook nog een open stand om gewoon wit licht te krijgen. De 30 Watt LED gecombineerd met het gobowiel en het kleurenwiel zorgt voor mooie en kleurrijke effecten die perfect zijn voor drive-in shows, discotheken, feestcafés en kroegen.

Aansturing van de NanoSpot 300
Een moving-head is niks zonder DMX, de NanoSpot 300 is dan ook uitgevoerd met 3 DMX-modi. De DMX-modi bestaan uit 5, 9 of zelfs 11 DMX-kanalen. Met deze kanalen kun je alle functies zoals: pan, tilt, kleuren, gobo's en dimmer aansturen. Maar wat als je geen DMX-aansturing hebt? Dan kun je gebruik maken van 1 van de 7 interne lichtshows, deze zijn te kiezen middels de meegeleverd infrarood afstandsbediening of op het display van de moving-head zelf.Specificaties:
-Cameo NanoSpot 300 mini LED moving-head
-Kleuren: wit
-LED: 30 Watt
-Spreiding: 10 of 12 graden
-DMX-aansluiting: 3-polige XLR in- en uitgang
-DMX-kanalen: 5, 9 of 11
-DMX functies: programma's, kleurenwiel, dimmer, gobowiel, bewegingssnelheid, pan/tilt, pan/tilt fine, muziekgestuurde programma's, stroboscoop
-Pan: 540°
-Tilt: 230°
-Stand-alone: automatisch of muziekgestuurd
-Voorzien van LED display
-Stroomaansluiting: IEC- in- en uitgang
-Aansluitspanning: 100 tot 240V
-Stroomverbruik: 40W
-Materiaal behuizing: metaal en kunststof
-Koeling via ventilator
-Lichtopbrengst: 24500 Lux @ 1m
-Afmetingen: 165 x 280 x 155mm BxHxD)
-Gewicht: 3 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen