Cameo Multi FX Bar lichteffecten bar

CLMFXBAR
€477,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Cameo Multi FX Bar is een bar met diverse effecten zoals LED-spots, LED-derby, stroboscoop en laser. Dit multi-effect zorgt voor een kleurrijk en zaalvullend disco-effect.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Cameo
  • EAN:4049521209772
  • Artikelnummer:CLMFXBAR
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Met de Cameo Multi FX Bar kun je veel feestjes voorzien van sfeer- en feestverlichting. Deze bar is voorzien van 2 LED-spots, 2 LED-derby effecten, een rood met groene laser en 4-voudige LED-stroboscoop.

LED-spots
De LED-spots die op de Multi FX Bar zijn geplaatst hebben ieder 6 LED's met een vermogen van 12 Watt per stuk. Iedere LED kan de kleuren rood, groen, blauw en UV maken. Door deze 4 kleuren met elkaar te mengen zijn er eindeloos veel kleurtinten mogelijk. Met de UV-kleur kun je het bekende blacklighteffect creëren waarmee alle reflecterende kleuren oplichten.

LED-derby
Derby effecten zag je vroeger in elke discotheek, ze bestaan nog steeds alleen zijn ze nu meestal uitgevoerd met LED. Deze LED-derby's zijn voorzien van ieder 3 LED's met de kleuren rood, groen en blauw. Het derby effect zorgt voor een kleurrijk en bewegend effect waardoor je een mooi sfeervol en zaalvullend effect krijgt.

Laser
De laser van de Cameo Multi FX Bar heeft een 150mW rode en 50mW groene laserdiode. Door een speciale filter word de laserstraal opgesplitst in enorm veel laserpuntjes die zich door de ruimte voortbewegen. Een leuk effect, vooral met een dun laagje rook.

Stroboscoop
De stroboscoop zit verwerkt in de bar, deze is uitgevoerd met 4 krachtige witte 3 Watt LED's die individueel aangestuurd kunnen worden. Zo kun je hem als blinder en stroboscoop gebruiken maar ook als looplicht.

Bediening
De Multi FX Bar is voorzien van 46 interne voorgeprogrammeerde programma's waarbij er complete maar ook individuele shows gekozen kunnen worden. Maar uiteraard kan deze effecten-bar ook aangestuurd worden met DMX. Hierbij gebruikt hij 2, 5 of 29 DMX-kanalen.Specificaties:
-4-in-1 lichteffect
-2x LED-spot
-2x LED-derby
-RG laser
-4-voudige stroboscoop
-LED-spots: 6x RGB+UV LED 12W
-LED-derby: 3x RGB 3W
-Laser groen: 50mW
-Laser rood: 150mW
-Stroboscoop: 4x 3W wit
-Laser klasse: 3R
-Laser beveiliging: sleutelschakerlaar en noodstop aansluiting
-Display met 4 druktoetsen
-Aansluitspanning: 100 tot 240V
-Stroomverbruik: 120W
-Afmetingen bar: 1100 x 60 x 60mm (LxBxH)
-Gewicht: 6,6kg
-Inclusief: infrarood afstandsbediening, draadloze voetschakelaar en montagebeugels

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen