Monkey Banana

Page:

Monkey Banana Gibbon 5 actieve studiomonitor rood

€169,00

Wil je iets anders dan de rest? Dan is de Monkey Banana Gibbon 5 in de kleur rood de studiomonitor die bij jou past! Monkey Banana is een jong Duits merk dat staat voor kwaliteit. Het is dus niet alleen de kleur die opvalt.

Monkey Banana Gibbon 10 actieve studio subwoofer rood

€479,00

Heb je te weinig lage frequenties? Dan kun je je Monkey Banana Gibbon set aanvullen met deze Monkey Banana Gibbon 10 subwoofer. De Gibbon 10 heeft een ingebouwde versterker met verstelbare filter.

Monkey Banana Turbo 4 actieve studiomonitor geel

€219,00

Hou je van een opvallend kleurtje? Dan is deze Monkey Banana Turbo 4 studiomonitor de luidspreker die bij jou past! Deze luidspreker is lekker compact en heeft een heerlijk geluid.

Monkey Banana Gibbon 10 actieve studio subwoofer zwart

€479,00

Maak je Monkey Banana studio luidsprekerset compleet met de Gibbon 10 subwoofer. Dit is de perfecte subwoofer om je Monkey Banana studiomonitoren aan te vullen in de lage freqenties.

Monkey Banana Gibbon 8 actieve studiomonitor zwart

€279,00

De Monkey Banana Gibbon 8 is voorzien van een 8 inch woofer en 1 inch driver, deze worden aangestuurd door een 80 + 30 Watt bi-amp versterker. Dit zorgt voor een krachtig en helder geluid.

Monkey Banana Turbo 10s actieve studio subwoofer zwart

€679,00

De Monkey Banana Turbo 10s zorgt voor de lage frequenties, het is dan ook de perfecte aanvulling voor een set Turbo studiomonitoren. De Turbo 10s subwoofer is ook verkrijgbaar in het rood.

Monkey Banana Turbo 10s actieve studio subwoofer rood

€679,00

Mis je de lage frequenties te veel? Vul je set studiomonitoren dan aan met deze Monkey Banana Turbo 10s. Deze subwoofer heeft een ingebouwde versterker met regelbare filter.

Monkey Banana MonkeyTree monitorstatief 75cm

€209,00

Heb je geen plekje voor je studiomonitoren? Plaats ze dan op deze Monkey Banana MonkeyTree monitorstatieven. Deze statieven hebben een hoogte van 75cm.

Monkey Banana Silverback coaxiale studiomonitor zwart

€1.699,00

De Monkey Banana Silverback is een grote en erg krachtige studiomonitor met een 15 inch coaxiale woofer met daarin een 3 inch hoge tonen driver. De behuizing is gemaakt van 18mm Baltische multiplex.

Monkey Banana Gibbon 8 actieve studiomonitor rood

€279,00

De Gibbon 8 is de grootste studiomonitor uit de Monkey Banana Gibbon-serie, dit is de uitvoering met een hippe rode behuizing. Wil je iets meer standaard? Hij is er ook in het zwart.

Monkey Banana Gibbon 5 actieve studiomonitor zwart

€169,00

Hoeft het allemaal niet zo gek qua kleurtjes? Dan is dit zwarte model van de Monkey Banana Gibbon 5 misschien wel de studiomonitor waarnaar jij aan het zoeken bent.

Monkey Banana Turbo 8 actieve studiomonitor zwart

€419,00

Wil je genieten van het uitmuntende geluid van de Monkey Banana Turbo 8, maar wil je geen felgekleurde luidspreker? Dan is deze zwarte uitvoering de studiomonitor die jij zoekt.

Monkey Banana Turbo 8 actieve studiomonitor geel

€419,00

Als je echt volume nodig hebt en ook nog een heerlijke volle, warme en heldere klank, dan is de Monkey Banana Turbo 8 de actieve studiomonitor die jij zoekt. Dit is de gele variant, hij is ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood!

Monkey Banana Turbo 6 actieve studiomonitor zwart

€339,00

Deze Turbo 6 studiomonitor met ingebouwde versterker is perfect voor de producer, maar ook ideaal voor als je gewoon van goed geluid houdt. De monitor is van het jonge Duitse merk Monkey Banana.

Monkey Banana Turbo 4 actieve studiomonitor zwart

€219,00

Wil je wel het ultieme geluid van de populaire Monkey Banana Turbo luidspreker, maar niet de opvallende gele of rode luidspreker? Dan is dit de speaker die bij jou past!

Monkey Banana Turbo 4 actieve studiomonitor rood

€219,00

Monkey Banana is een jong merk dat zich wil onderscheiden van anderen, dat verklaart onder andere deze Monkey Banana Turbo 4 studiomonitor in de hippe rode kleur!

Monkey Banana Silverback coaxiale studiomonitor groen

€1.699,00

Op zoek naar grote studiomonitoren met een enorm vermogen en uitmuntend geluid? Dan zijn deze Monkey Banana Silverback studiomonitoren misschien wel wat voor jou!

Monkey Banana Gibbon 5 actieve studiomonitor geel

€169,00

De Monkey Banana Gibbon 5 is een compacte studiomonitor met een ruim frequentiebereik van 48Hz tot maar liefst 22kHZ. De behuizing is fel geel en valt dus lekker op!

Monkey Banana Turbo 8 actieve studiomonitor rood

€419,00

De Turbo 8 is de grootste studiomonitor uit de populaire Turbo-serie van het Duitse merk Monkey Banana. Deze design studiomonitor is ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en geel.

Monkey Banana Turbo 5 actieve studiomonitor geel

€279,00

De Monkey Banana Turbo 5 is een studiomonitor met een enorm frequentiebereik van 55 tot maar liefst 30.000Hz. Niet alleen het geluid is opvallend goed, maar ook het kleurtje valt lekker op.