LiteConsole

Page:

LiteConsole XPRS presentatie- en DJ-booth aluminium

€1.399,00

De LiteConsole XPRS lijkt veel op de LiteConsole MK2, maar is een stuk lichter. Dat komt doordat de zijkanten zijn uitgevoerd met buizen in plaats van trussdelen. Een prachtig meubel voor talloze toepassingen.

LiteConsole MK2 presentatie- en DJ-booth

€2.199,00

De LiteConsole MK2 kunnen we inmiddels best een klassieker noemen. Dit meubel krijgt ieders aandacht vanwege zijn prachtige design. En het mooie is: in een paar minuutjes bouw je het op!

LiteConsole GO! Presentatie- en DJ-booth

€949,95

Zijn de LiteConsole MK2 en XPRS te breed voor je, kijk dan eens naar deze LiteConsole GO! Deze is slechts 79cm breed en dus ideaal voor presentaties of DJ's die enkel een controller gebruiken.

LiteConsole XPRS presentatie- en DJ-booth wit

€1.499,00

Op zoek naar een professioneel, maar compact meubel? Kijk dan zeker eens naar de LiteConsole XPRS. Dit is de witte versie van dit extreem handige meubel.

LiteConsole XPRS presentatie- en DJ-booth zwart

€1.499,00

Mooie zwarte uitvoering van de LiteConsole XPRS. Dit meubel is perfect voor DJ's, maar ook voor scholen of bedrijven. Het gebruik van aluminium in combinatie met strakke panelen resulteert in een plaatje voor het oog!

LiteConsole MK2 Extension Pack

€1.599,00

Is de LiteConsole MK2 voor jou nog iets te klein? Bestel dan dit Extension Pack. Het maakt je meubel eens zo groot, zonder afbreuk te doen aan de kwalitatieve uitstraling.

LiteConsole XPRSlite aluminium presentatie en DJ-booth

€999,95

De LiteConsole XPRSlite is zoals de naam al doet vermoeden een lichtere versie van de normale XPRS. De materialen zijn wat lichter en ook ontbreekt het onderste blad. Een prachtig meubel wat snel op te zetten is!