KRK

Page:

KRK RP6 G3 actieve studiomonitor

€149,00

Op zoek naar leuke actieve studiomonitors? De RP6 van KRK is al jaren een bestseller! Hij heeft zich bewezen door zijn waanzinnige klankweergave in zowel de lage, midden als hoge frequentiegebieden.

KRK RP5 G3 actieve studiomonitor

€128,00

KRK is al jaren een enorm populair merk op het gebied van studiomonitors. We herkennen ze aan hun gele woofers en heldere weergave. De RP5 G3 is een van hun compactste modellen.

KRK RP5 G3 W actieve studiomonitor wit

€129,00

KRK staat al sinds jaar en dag bekend om hun hoge kwaliteit studiomonitoren. We herkennen ze aan hun gele woofers. De RP5 G3 is een van hun compactste modellen.

KRK VXT6 muurbeugel

€69,00

Hang je VXT6 studiomonitoren netjes op aan een muur met deze degelijke muurbeugel van KRK. Hij is voorzien van montagegaten om de monitor stevig vast te kunnen zetten.

KRK VXT4 muurbeugel

€39,00

Hang je VXT4 studiomonitoren netjes op aan een muur met deze degelijke muurbeugel van KRK. Hij is voorzien van montagegaten om de monitor stevig vast te kunnen zetten. De kop is draaibaar in diverse richtingen.

KRK RP8 G3 actieve studiomonitor

€219,00

KRK komt met de vernieuwde RP G3 serie. De 3e generatie van deze actieve studiomonitor met een opvallende gele woofer. Het Amerikaanse merk maakt al tientallen jaren studiomonitors en is zeer populair bij DJ's en vooral producers.

KRK KNS-6400 studio koptelefoon

€88,00

Met deze KNS-6400 koptelefoon van KRK kun je in alle stilte muziek spelen, beluisteren of afmixen. Beleef het geluid van de KRK monitoren nu over een hoofdtelefoon op hoge kwalteit.

KRK KNS-8400 studio koptelefoon

€139,00

KRK heeft een goede reputatie als het om studiomonitoren gaat. Een volle warme klank met een hoog en zuiver bereik. Deze KRK KNS-8400 hoofdtelefoon is een eerlijke referentie naar dat monitorgeluid.