Kleurcodering

Neutrik BSL-1 tule bruin voor speakON & PowerCON

€0,85

Met deze bruine Neutrik BSL-1 tule kun je jouw speakON of PowerCON connector voorzien van een kleurtje. Hij past op de volgende pluggen: NL4FC, NAC3FCA en NAC3FCB.

Neutrik BSL-0 tule zwart voor speakON & PowerCON

€0,85

Met deze zwarte Neutrik BSL-0 tule kun je jouw speakON of PowerCON connector voorzien van een kleurtje. Hij past op de volgende pluggen: NL4FC, NAC3FCA en NAC3FCB.

Neutrik BSL-2 tule rood voor speakON & PowerCON

€0,85

Deze rode Neutrik BSL-2 tule is geschikt voor de NL4FC, NAC3FCA en NAC3FCB pluggen. Erg handig om jouw speakON of powerCON connector van een kleur te voorzien. Er zijn tien verschillende kleuren. Deze is rood.

Neutrik BSL-3 tule oranje voor speakON & PowerCON

€0,85

Deze oranke Neutrik BSL-3 tule is geschikt voor de NL4FC, NAC3FCA en NAC3FCB pluggen. Erg handig om jouw speakON of powerCON connector van een kleur te voorzien. Er zijn tien verschillende kleuren. Deze is oranje.

Neutrik BSL-4 tule geel voor speakON & PowerCON

€0,85

Zoek je een tule om jouw speakON of powerCON plug te voorzien van een kleurtje? Dan is deze gele Neutrik BSL-4 tule wat je nodig hebt. Hij past op de NL4FC, NAC3FCA en NAC3FCB connectoren.

Neutrik BSL-5 tule groen voor speakON & PowerCON

€0,85

Zoek je een tule om jouw speakON of powerCON plug te voorzien van een kleurtje? Dan is deze groene Neutrik BSL-5 tule wat je nodig hebt. Hij past op de NL4FC, NAC3FCA en NAC3FCB connectoren.

Neutrik BSL-6 tule blauw voor speakON & PowerCON

€0,85

Neutrik plug van kleurtje voorzien? Het kan met deze blauwe Neutrik BSL-6 tule voor speakON en powerCON. Er zijn ook nog negen andere kleuren tules te verkrijgen. Deze is blauw.

Neutrik BSL-7 tule paars voor speakON & PowerCON

€0,85

Neutrik plug van kleurtje voorzien? Het kan met deze paarse Neutrik BSL-7 tule voor speakON en powerCON. Er zijn ook nog negen andere kleuren tules te verkrijgen. Deze is paars.

Neutrik BSL-9 tule wit voor speakON & PowerCON

€0,85

Neutrik BSL tules voor speakON en powerCON connectoren zijn er in tien verschillende kleuren. Dit is de witte versie, de BSL-9. Hij is geschikt voor de volgende pluggen: NL4FC, NAC3FCA en NAC3FCB.

Neutrik BSL-8 tule grijs voor speakON & PowerCON

€0,85

Neutrik BSL tules voor speakON en powerCON connectoren zijn er in tien verschillende kleuren. Dit is de grijze versie, de BSL-8. Hij is geschikt voor de volgende pluggen: NL4FC, NAC3FCA en NAC3FCB.