Accessoires

Neutrik HTXP tool voor Neutrik connectors

€53,00

Monteer je vaak Neutrik pluggen? Dan gaat deze Neutrik HTXP tool je een handje helpen! Hij is ontworpen voor snel aandraaien van de tules van de Neutrik PX en XX-serie.

Neutrik SCDR Plastic cover

€1,60

Deze SCDR zachte kunststof cover van Neutrik is geschikt voor bevestiging aan het einde van diverse D-size chassisdelen. Hij is speciaal geschikt om de afstand tussen het chassisdeeltje en de kabel zelf te beschermen.

Neutrik BXX14 extra grote tule voor XLR pluggen

€0,65

Met deze Neutrik BXX14 kun je gemakkelijk een dikkere kabel in een XLR plug verwerken. Deze tule is geschikt voor kabels met een diameter van 8 tot 10mm. Zeer geschikt voor speakerkabel bijvoorbeeld.

Neutrik SCDM Afdekdop voor male chassisdelen

€0,65

Deze rubberen dop van Neutrik beschermt chassisdelen tegen stof en vuil. Deze uitvoering is geschikt voor male chassisdelen.

Neutrik SCDF Afdekdop voor female chassisdelen

€0,65

Deze rubberen dop van Neutrik beschermt chassisdelen tegen stof en vuil. Deze uitvoering is geschikt voor female chassisdelen.

Neutrik MFD montageplaatje

€0,40

Met het Neutrik MFD plaatje wordt het bevestigen van een chassisdeel in een rackpaneel wel heel eenvoudig. Normaal zijn daar namelijk boutjes en moertjes voor nodig, maar met het MFD plaatje kan er met M3 schroeven worden gewerkt.

Neutrik NDF dummy plug voor female XLR chassisdeel

€0,50

Met de Neutrik NDF dummy plug geef je stof, vuil en vocht geen kans. Je plaatst hem eenvoudig in een female XLR chassisdeel.

Neutrik NDM dummy plug voor male XLR chassisdeel

€0,50

Met de Neutrik NDF dummy plug geef je stof, vuil en vocht geen kans. Je plaatst hem eenvoudig in een male XLR chassisdeel.

Neutrik NDL dummy plug voor speakon en powercon

€0,50

Stof en vuil kunnen funest zijn voor een juiste verbinding. Met deze handige dummy voorkom je dat stof en vuil zich gaat nestelen in je Powercon of Speakon aansluiting. Je plaatst hem eenvoudig in het chassisdeel.

Neutrik NDO dummy plug voor OpticalCon chassisdeel

€0,50

Chassisdelen kun je het beste goed beschermen tegen stof en vuil. Dat kan namelijk funest zijn voor een goede verbinding. Met deze NDO dummy plug bescherm je op een simpele manier je OpticalCon chassisdeel.

Neutrik NDJ dummy plug voor 6.3mm jack chassisdeel

€0,50

Geef stof en vuil geen kans met deze Neutrik NDJ dummy plug. Je plaatst hem simpelweg in je lege jack chassisdeel.

Neutrik NDP dummy plug voor RCA chassisdeel

€0,50

Stof en vuil kunnen zorgen voor een slechte audioverbinding. Om dit te voorkomen heeft Neutrik onder andere de NDP dummy plug op de markt gebracht. Deze plug is speciaal ontworpen voor bescherming van RCA chassisdelen.

Neutrik NDD dummy plug voor DIN chassisdeel

€0,50

Voor vrijwel elk chassisdeel heeft Neutrik een dummy plug op de markt gebracht die de aansluiting beschermt tegen vuil en stof. Deze NDD is geschikt voor DIN chassisdelen.

Neutrik SCDW Stofkap IP65

€0,90

Deze SCDW stofkap van topmerk Neutrik is ideaal voor het afschermen van je chassisdelen. Hij heeft een IP65 waterproof certificering.

Neutrik SCF Stofkap

€1,70

De SCF stofkap van topmerk Neutrik is een dopje ter afscherming van je female chassisdelen. Hij heeft een koordje, zodat je hem niet kwijt raakt.

Neutrik SCL Afdekdop voor speakon en powercon chassisdelen

€1,70

Met dit kleine stofdopje zorg je ervoor dat stof en vuil geen schijn van kans hebben bij je Powercon en Speakon chassisdelen.

Neutrik SCM Afdekdop voor male chassisdeel

€1,70

Met dit kleine stofdopje zorg je ervoor dat stof en vuil geen schijn van kans hebben bij een male D-size chassisdeel. Hij is echter niet geschikt voor Powercon en Speakon chassisdelen, dat is de Neutrik SCL.

Neutrik NA behuizing voor D-hole chassisdelen

€13,40

Deze NA behuizing van Neutrik is van het D-type formaat en kun je gebruiken om bijvoorbeeld een verloop te maken.

Neutrik DBA blindplaatje

€0,75

Lege gaten in je rackpaneel? Vul ze op met dit kleine zwarte Neutrik blindplaatje voorzien van het Neutrik logo.

Neutrik NL Faston kabelklem

€0,19

Maak een degelijke Faston aansluiting aan je kabel met deze kabelklem van het topmerk Neutrik. Hij heeft een kabelinvoer van 0,8 tot 2mm.