Behringer X-AIR XR12 digitale mixer

XR12
€289,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Op zoek naar een betaalbare digitale mixer voor een kleine band? Vergeet de traditionele mengpanelen waarbij je een compleet effectenrack nodig hebt. De toekomst is deze X-AIR XR12. Zeer compact en het bedienen doe je op afstand via een tablet!
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Behringer
  • EAN:4033653070416
  • Artikelnummer:XR12
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De X-AIR XR12 is wat we noemen een digitale mixer, al ziet hij er op het eerste oog misschien niet zo uit. Het is een handige stagebox voorzien van handgrepen en een inklapbare antenne.

De aansluitingen
Deze digitale mixer is net als een normale mixer voorzien van 4 XLR/Jack ingangen voor het aansluiten van microfoons en nog eens 8 jack ingangen voor het aansluiten van diverse instrumenten. Daarnaast heeft hij 2 XLR uitgangen, 2 Jack AUX-uitgangen en een Jack hoofdtelefoon-aansluiting. Je kunt de X-AIR XR12 zowel gebruiken in de studio als op het podium of je oefenruimte. Dankzij de stevige rand kan de XR12 tegen een stootje.

Hoe werkt de Behringer X-AIR XR12?
Je kunt ten eerste deze mixer bedienen via een Android/iPad tablet in een bestand netwerk. Het is ook mogelijk je eigen netwerk te creëren door een bestaande router aan te sluiten op de ethernetpoort aan de voorzijde van de X-AIR XR12. De laatste mogelijkheid om verbinding te maken is door de antenne te gebruiken die zich eveneens aan de voorzijde bevindt. Hiermee maak je een draadloos netwerk met de interne router.

USB-aansluiting op de X-AIR XR12
De USB-aansluiting op deze mixer is even simpel als doeltreffend. Wanneer je er een USB stick inplugt kun je een stereo-opname in een WAV-file maken van alles wat je door de XR12 heen hebt gestuurd.

Kanaalinstellingen
Per kanaal kun je, net als bij een traditionele mixer, direct enkele aanpassingen maken. Zo kun je kiezen voor 48V fantoomvoeding, effecten aan- en uitzetten, de gain aanpassen en de routing toewijzen. Maar ook is het mogelijk om direct een gate of compressor te activeren of om zeer nauwkeurig de equalizer in te stellen. Alles eenvoudig binnen handbereik in één venster!

Effecten
De XR12 heeft toegang tot 4 stereo-effecten die we ook kennen van zijn grotere broer, de XR32. Je hebt hierbij toegang tot talloze effecten zoals delays, reverbs, chorussen en flangers. Kortom: een zeer complete mixer met talloze toepassingen in een stevige behuizing.Specificaties:
-Behringer X-AIR XR12 digitale mixer
-16 Inputs
-1 Stereo USB return kanaal
-4 Stereo FX return kanalen
-6 Auxes
-4x XLR/Jack combo microfooningangen
-8x Gebalanceerde Jack line-ingangen
-2x Gebalanceerde XLR uitgangen
-2x Gebalanceerde Jack uitgangen
-1x RJ45 Ethernet poort
-1x USB A aansluiting
-Voorversterkers ontworpen door topmerk Midas
-Voorzien van antenne en 2.4 GHz W-lan module
-Stroomverbruik: 30W
-Afmetingen: 333 x 149 x 95mm
-Gewicht: 2,4kg
-3 jaar garantie (na registratie op Behringer site)

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen