Behringer Truth B1030A actieve studiomonitor set (2 stuks)

B1030A
€319,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Behringer Truth B1030A is een set van 2 actieve studiomonitoren met een klasse A/B versterker die samen met de 5,25 inch woofer en 1 inch driver zorgt voor een warme en volle klank.
Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Behringer
  • EAN:4033653062596
  • Artikelnummer:B1030A
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Zoek je een set betaalbare studiomonitoren? Dan is deze set van Behringer zeker iets om eens goed te bekijken. De set bestaat uit 2 monitoren met een elektronische crossover en een dubbele versterker.

Bi-amp
Vaak worden monitoren uitgevoerd met een enkele versterker en een passieve crossover. Dit is een simpele en relatief goedkope manier om de hoge en lage frequenties van elkaar te scheiden. Deze Behringer Truth B1030A is uitgevoerd met een elektronische crossover met daarna 2 individuele versterkers. Deze crossover zorgt voor de perfecte scheiding, de versterkers worden daardoor minder zwaar belast en kunnen hun werk beter doen.

Eigen ontwerp
Wat velen niet weten is dat Behringer officieel een Duits merk is. Een merk dat het voor elkaar krijgt om degelijke producten tegen scherpe prijzen te ontwikkelen. Deze Behringer Truth B1030A is ontworpen en ontwikkeld in Duitsland, dit zorgt voor kwaliteit in zowel klank als levensduur. Uiteindelijk worden de meeste producten geproduceerd in eigen beheer in China om de prijs gunstig te houden.

Instellingen
Doordat er in de Behringer Truth B1030A gebruik is gemaakt van een elektronische crossover heb je meer mogelijkheden tot het instellen hiervan. Zo heb je op de achterzijde van de luidspreker 3 instelmogelijkheden voor de frequenties: hoge frequenties, lage frequenties en een ruimte-compensatie. Middels deze instellingen kun je de hoge frequenties een boost geven of juist iets dempen, ook kun je de lage frequenties dempen of zorgen voor een extra dip in het laag op basis van de plaatsing van de speakers.

Specificaties:
-Behringer Truth B1030A actieve studiomonitor set (2 stuks)
-Inputs: XLR, jack en RCA
-Elektronische crossover
-Driver: 1 inch Ulta-high resolution dome tweeter
-Woofer: 5,25 inch kevlar
-RMS vermogen driver: 15W
-Peak vermogen driver: 25W
-RMS vermogen woofer: 35W
-Peak vermogen woofer: 50W
-Crossover frequentie: 4,3KHz
-Frequentiebereik: 50Hz tot 20KHz
-Gevoeligheid: max. 110dB SPL op 1m per 2
-Stroomverbruik: 100W
-Stroomaansluiting: IEC
-Aansluitspanning: 240V
-Afmetingen: 288 x 198 x 280mm (HxBxD)
-Gewicht: 5,5kg
-3 jaar garantie na registratie bij Behringer

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen