Behringer S16 Digitale snake

Behringer S16 Digitale snake

S16
€799,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Behringer S16 is een digitale snake die uitgevoerd is met 16 Midas microfoon pre-amps en 8 XLR uitgangen. Je sluit hem eenvoudig aan op een digitale mixer via de AES50 netwerkaansluiting. Alles in zeer stevige, compacte behuizing!
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Behringer
  • EAN:4033653012805
  • Artikelnummer:S16
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Multikabels bestaan al tientallen jaren. Het is namelijk wel zo praktisch om één dikke kabel vanaf de mixer naar het podium te leggen, in plaats van 20 XLR-kabels. Maar sinds de inzet van digitale mixers zijn deze dikke multikabels verleden tijd. Deze Behringer S16 snake plaats je op het podium, zodat je direct alle microfoons kunt aansluiten. Het zorgt voor een perfecte klank, want de afstand tussen de microfoon en de pre-amp is hierdoor behoorlijk klein. Met een simpele CAT5-kabel ga je van de Behringer S16 snake naar de mixer. Het is dan ook een ideale combinatie met Behringers razendpopulaire X32 mixer.

Aansluitingen op de Behringer S16 snake
Op een snake zitten vooral veel aansluitingen, net als voorheen op een multikabel stagebox. Op deze Behringer S16 zitten 16 XLR ingangen en nog eens 8 XLR uitgangen. Op de achterzijde zit een dubbele AES50 poort. De ene is bedoeld voor het aansluiten van een X32, de andere voor het aansluiten van nog een S16 snake. Je gaat dan van de AES50 B poort naar de AES50 A poort. Ook een Ultranet-aansluiting voor het Powerplay 16 monitorsysteem ontbreekt niet. Het updaten van de firmware gaat via een USB-aansluiting.

Stand-alone
Gebruik je de Behringer S16 niet in combinatie met een Behringer X32 mixer? Geen probleem! Op de voorzijde zit een display en enkele toetsen om heel eenvoudig standaard aanpassingen te kunnen doen. Zo kun je per kanaal 48V phantoomvoeding in- en uitschakelen. Ook is het instellen van de gain mogelijk, zonder hierbij een mixer te gebruiken. Zelfs een hoofdtelefoonuitgang ontbreekt niet, waardoor je per kanaal op het podium kunt luisteren of er signaal op de snake komt. Zo kun je heel eenvoudig checken wat je op welk kanaal hebt ingeprikt.Specificaties:
-Behringer S16 Digitale snake
-Voorzien van 16 XLR ingangen met Midas pre-amps
-Voorzien van 8 XLR uitgangen
-Uitgerust met display en select/adjust knop
-Ook stand-alone te gebruiken
-Hoofdtelefoonuitgang met eigen volumeregeling
-USB aansluiting voor updaten firmware
-2x AES50 aansluiting voor koppeling tussen S16 en X32 ( en veel andere mixers)
-1x Ultranet aansluiting voor P16 personal monitorsysteem
-Afmetingen: 482 x 225 x 89mm
-Breedte: 19 inch
-Hoogte: 2 HE
-Gewicht: 4,7 kg
-Ontworpen in Duitsland
-3 jaar garantie na registratie bij Behringer

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen