Behringer DJX900USB DJ mixer

DJX900USB
€266,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Behringer DJX900USB is familie van de bekende Behringer DJX750. Deze mixer is voor het grootste deel hetzelfde, hij is dan ook alleen wat verbeterd en er is een USB aansluiting toegevoegd, hiermee kun je muziek van en naar je computer sturen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Behringer
  • EAN:4033653130462
  • Artikelnummer:DJX900USB
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Met de DJX900USB van Behringer kun je niet alleen analoge signalen mixen, maar ook kun je gebruik maken van de USB aansluiting en digitale signalen mixen.

Aansluitingen
De Behringer DJX900USB heeft alle aansluitingen die de DJX750 ook heeft, maar één extra. Alle aansluitingen zijn uitgevoerd in RCA/cinch, ook wel tulp genoemd. Dit maakt hem erg gemakkelijk aan te sluiten omdat dit een universele connector is. De aansluitingen bevinden zich voornamelijk op de achterzijde, behalve de microfooningang en de hoofdtelefoonuitgang, deze zijn voor het gebruiksgemak op de bovenzijde geplaatst.

Mixen
De DJX900USB is erg populair doordat hij veel lijkt op de veelgebruikte Pioneer DJM mixers. Dit mengpaneel is geschikt voor het mixen van totaal 4 audiobronnen gelijktijdig. Bij ieder faderkanaal kun je individueel de gain aanpassen voor het ingangsvolume en heb je een 3-bands equalizer voor de juiste klank. Wil je een effect toevoegen? Geen probleem, met de effectenunit kun je meer dan 30 effecten toewijzen aan één van de kanalen, maar ook aan de master of de microfoon.

BPM counter
Door het toewijzen van een faderkanaal aan de A of B zijde van de crossfader activeer je de BPM-counters die je rechtsboven Ziet. BPM staat voor Beat Per Minuut, deze tellen dan ook het aantal beats per minuut. Het getal kun je dan weer perfect gebruiken als richtlijn om strakke mixen te kunnen maken.

Specificaties:
-Behringer DJX900USB DJ mixer
-Met interne USB interface voor in en uitgangen
-4-kanaals DJ mengpaneel
-1 microfoonkaan
-8 ingangen (2x phono en 6x line en CD)
-Met effectenunit
-Toewijsbare cross-fader
-3-bands equalizer per kanaal
-2 BPM counters
-Stroomverbruik: 32 watt
-Afmetingen: 107 x 320 x 370mm (HxBxD)
-Gewicht: 3,7kg
-3 jaar garantie na registratie bij Behringer

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen