Behringer DJX750 DJ mixer

DJX750
€211,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Behringer DJX750 is een 12 inch DJ mixer die erg veel weg heeft van een aantal bekende Pioneer DJ DJM mixers. Dit is dan ook een erg goed alternatief voor de beginnende DJ. Een top mixer om je DJ-technieken naar een hoger niveau te brengen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Behringer
  • EAN:4033653130356
  • Artikelnummer:DJX750
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Behringer DJX750 is een uitstekende mixer met een zeer hoge prijs-kwaliteitsverhouding. De mixer is voorzien van één microfoonkanaal en 4 kanalen waarop een CD-speler, platenspeler of laptop aangesloten kunnen worden.

Effecten
De technieken die een DJ moet beheersen zijn gaan niet alleen over het beatmatchen van nummers, ook het toepassen van effecten komt daarbij kijken. De Behringer DJX750 DJ mixer is dan ook voorzien van een effectenunit. Middels de FX select knop kun je een effect kiezen, de knop eronder zorgt voor de kracht van het effect. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen op welk kanaal je het effect wil toepassen, het is zelfs mogelijk om het effect aan de microfoonaansluiting toe te wijzen.

Ingangen
De mixer is voorzien van voldoende ingangen, zo kun je er tot wel 8 audiobronnen op aansluiten, dit zouden bijvoorbeeld 2 laptops, 4 CD-spelers en 2 platenspelers kunnen zijn. Uiteindelijk kun je 4 bronnen gelijktijdig gebruiken en mixen. Ook kun je per kanaal het geluid wat aanpassen middels de 3-bands equalizer, voor de microfoon-ingang is deze ook aanwezig.

Mixen
Het mixen moet je zelf leren, maar de Behringer DJX750 DJ mixer kan je daar wel bij helpen. Het mengpaneel is uitgevoerd met 2 BPM-counters, deze kleine displays tellen de beats en tonen deze in het aantal beats per minuut. Door deze op hetzelfde aantal te brengen zorg je ervoor dat de tracks vrijwel gelijk lopen. Het synchroniseren moet je zelf doen, hiervoor kun je de voorluisterfunctie gebruiken die per kanaal beschikbaar is.

Specificaties:
-Behringer DJX750 DJ mixer
-4-kanaals DJ mengpaneel
-1 microfoonkaan
-8 ingangen (2x phono en 6x line en CD)
-Met effectenunit
-Toewijsbare cross-fader
-3-bands equalizer per kanaal
-2 BPM counters
-Stroomverbruik: 32W
-Afmetingen: 104 x 320 x 371mm (HxBxD)
-Gewicht: 3,9kg
-3 jaar garantie na registratie bij Behringer

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen