Beamz Panther 60 beam LED moving-head

150468
€399,00
  • Beschikbaarheid: Neem contact met ons op voor de levertijd
De Beamz Panther 60 is een razendsnelle moving-head op basis van een krachtige 60W LED. Zijn messcherpe bundel gaat als een soort laser door de ruimte. In de DMX mode stuur je deze beam moving-head aan met 14 DMX-kanalen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Beamz
  • EAN:8715693286793
  • Artikelnummer:150468
  • Beschikbaarheid: Neem contact met ons op voor de levertijd
Je hebt verschillende soorten moving-heads, met een lamp of op basis van LED's en met gobo's of zonder bijvoorbeeld. Deze Beamz Panther 60 is wat we noemen een beam LED moving-head. Hij is niet voorzien van gobo's en heeft ook geen kleurenwiel. Dat komt omdat de interne LED (60W) 4 kleuren kan maken. Hierdoor kan de moving-head compacter zijn dan voorheen.

Beam moving-head
De toevoeging 'beam' dankt deze Panther 60 aan het feit dat hij zeer scherpe bundels maakt, van slechts 4 graden. Voor het verlichten van grote oppervlaktes is dit lichteffect dus niet geschikt, maar voor het maken van messcherpe bundels wel. En laten we die nou tegenwoordig steeds vaker in allerlei lichtshows terugzien!

Stand-alone mode
Het is mogelijk de Beamz Panther 60 in stand-alone mode te gebruiken. Je kiest dan uit een voorgeprogrammeerde show die automatisch afloopt of die je op de muziek kunt laten afspelen.

DMX mode
De meeste gebruikers zullen deze beam moving-head echter via een DMX-controller willen aansturen. De Panther 60 maakt dan gebruik van 14 DMX-kanalen, waarmee je alle functies kunt bedienen.Specificaties:
-Moving-head met krachtige bundel
-Voorzien van 60W 4-in-1 LED
-RGBW kleurenmenging (rood, groen, blauw en wit)
-DMX kanalen: 14
-Bundel: 4 graden
-DMX en stand-alone mode
-Instelbare strobe snelheid
-0-100% Dimmer
-Automatische pan / tilt correctie
-Reset-functie
-Bedieningspaneel met LED-display
-DMX in/uitgang via 3-polige XLR
-Powerconnector ingang/uitgang
-Stroomverbruik: 85W
-Afmetingen: 205 x 190 x 290mm
-Gewicht: 4.2kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen