Beamz Panther 15 Pocket beam LED moving-head

150458
€129,90
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
De Beamz Panther 15 Pocket beam is een betaalbare moving-head die opvalt door zijn formaat. Deze moving-head maakt een scherpe bundel die je in kleur kunt laten wijzigen. Hij heeft een stand-alone mode, maar kan ook via DMX worden aangestuurd.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Beamz
  • EAN:8715693284300
  • Artikelnummer:150458
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
Moving-heads worden steeds betaalbaarder. Dat zien we ook bij deze Beamz Panther 15 Pocket beam LED moving-head. Hij is voorzien van een sterke 10W LED, die de kleuren rood, groen, blauw en wit kan maken.

Stand-alone mode
In de stand-alone mode wordt gebruik gemaakt van voorgeprogrammeerde shows. Je activeert deze mode via de toetsen op de Panther 15 of via de meegeleverde afstandsbediening. Het is ook mogelijk de stroboscoopfunctie te activeren of de snelheid aan te passen van de bewegingen.

Muziekgestuurde mode
In de muziekgestuurde mode reageren de programma's op de muziek. Hierbij is de gevoeligheid van de microfoon instelbaar.

DMX mode
Wanneer je de DMX mode gebruikt kun je een lichtcontroller aansluiten via een XLR-kabel. Je kunt de Beamz Panther 15 dan instellen om via 4 of 13 kanalen aangestuurd te worden. In de 4-kanaals setting bedien je de pan, tilt, kleuren en snelheid. Gebruik je de 13-kanaals setting dan heb je ook de controle over de dimmer, stroboscoopfunctie en zitten de kleuren onder aparte faders voor een optimale bediening.

Ideaal voor cafés of drive-in shows
De Beamz Panther 15 Pocket beam mag dan klein van formaat zijn, de functies die hij biedt zijn zeer geschikt voor kleinere cafés of drive-in shows. Specificaties:
-Moving-head voorzien van 1x 10W 4-1 RGBW CREE LED
-Kleuren: rood, groen, blauw en wit
-Geleverd met infrarood afstandsbediening
-DMX en stand-alone modus
-DMX kanalen: 4 of 13
-Pan: 540 graden
-Tilt: 225 graden
-Bundel: 2 graden
-Automatische en muziekgestuurde bediening
-Master/Slave-functie
-DMX in/uitgang via 3-polige XLR
-Instelbare strobe-snelheid
-0-100% dimmer
-Individuele kleurregeling
-LED-display
-Afmetingen: 130 x 130 x 200mm
-Gewicht: 2,2kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen