Avolites Titan One DMX dongle

603009
€269,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
De Avolites Titan One Dongle is zonder twijfel het kleinste Avolites product dat er is. De Titan One maakt van je laptop een complete lichtsturing door USB om te zetten naar DMX-signaal.
Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Avolites
  • EAN:5060312565432
  • Artikelnummer:603009
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis

De Avolites Titan One DMX dongle is voor vele toepassingen inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een live event waarbij je met de laptop een compleet programma bedient via de Avolites Titan software. Maar ook voor musea kan dit een interessant product zijn, wanneer hij automatisch een lichtstand kan aanzetten op een vooraf ingestelde tijd. Technici gebruiken ook vaak de Titan One dongle voor het testen van de apparatuur. In het magazijn, maar ook tijdens de opbouw, stel je eenvoudig en snel DMX adressen in en test je de apparatuur. De software is gratis te downloaden, met deze dongle maak je het werken voor je lichtapparatuur.Specificaties:
-Avolites Titan One DMX dongle
-DMX interface
-Touchscreen support
-Maximaal 512 DMX-kanalen
-USB naar DMX
-Afmetingen: 12 x 9 x 2.5cm
-Gewicht: 120 gram
-Let op: 5-pins DMX uitvoering, zie verloopjes bij onze gerelateerde producten
-Geschikt voor Windows 7 en hoger

Reviews

Studio 2000 Geplaatst op 7 Juni 2016 at 14:35

Online besteld en vrijwel direct naar mij afgestuurd. Snelle service!Deze dongel besteld om weer wat gewend te geraken met avolites producten.

Na registratie van de software dmv het serie nummer direct aan de slag gegaan.

De software draait op een zeer oude 32 bit Windows laptop. Tot nu toe zonder problemen.Het spelen met de bediening liet mij in het begin nog vaak naar de online manual grijpen.

Maar al doende leert men. YouTube tutorials hebben mij ook opweg geholpen.

Fixtures lijsten van vrijwel alle merken staan er reeds in, of kunnen gedownload worden via avolites website.

Al met al een goed product om avolites te leren kennen en om kleine stand alone showtjes mee te programmeren. Klein van stuk, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Let er bij aankoop wel op, de dmx neutrik plug is 5 polig uitgevoerd. Dit is eenvoudig zelf om te solderen naar 3 polig indien gewenst.Fritz team bedankt. Ook voor de hand geschreven persoonlijke boodschap bij levering.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen