American DJ Mega QA PAR38 RGBA LED-spot

1226200031
€95,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
De American DJ Mega QA PAR38 is een kwalitatieve spot met een zeer hoge lichtopbrengst. Het product is uitgerust met drie 4-in-1 LED's van 5W elk. Hierin zijn de kleuren rood, groen, blauw en amber ondergebracht.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:American DJ
  • EAN:640282003094
  • Artikelnummer:1226200031
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis

Door deze kleuren te mengen kunnen talloze andere kleuren worden gemaakt. Bij de bekende kleine LED's zien we de verschillende kleuren dicht tegen elkaar aan zitten. Bij deze 4-in-1 LED's is dat niet het geval. Achter het lensje wordt de gewenste kleur verkregen en die zijn dan ook helder en fel.

Bedieningsmogelijkheden
Deze spot is op verschillende manieren te bedienen. Het is allereerst mogelijk hem standalone te laten werken. Daarbij kan gekozen worden uit 15 vaste kleurinstellingen. Met de RGBA modus is het mogelijk om één van de 4 kleuren (rood, groen, blauw en amber) zelf te dimmen, om zo de gewenste kleur te krijgen. Ook is de American DJ QA PAR38 voorzien van wat interne programma's, die automatisch of muziekgestuurd kunnen worden afgespeeld. Natuurlijk is het ook mogelijk de spots te bedienen in de DMX modus. Hiervoor is een DMX controller nodig. Er kan zelf gekozen worden met hoeveel DMX kanalen de spot te bedienen is, met een minimum van één kanaal en een maximum van acht kanalen.

Aansluitingsmogelijkheden
De QA PAR38 is lekker plat en dus ideaal geschikt om op de grond te plaatsen of in een trusspoot. Daar is met de aansluitingen rekening mee gehouden, deze zitten namelijk aan de zijkanten van het product. Aan de ene zijkant komt de voeding binnen en het DMX-signaal. De andere kant heeft een voedingsuitgang en een DMX-uitgang. Doorlussen van meerdere spots is dus zeer eenvoudig. Het DMX adres kan via de toetsen met het bijbehorende display gemakkelijk worden ingesteld. Er kan overigens voor gekozen worden om dit display na 10 seconden automatisch uit te laten schakelen. Ideaal voor in donkere cafés, clubs of discotheken.

Montage
De mogelijkheden om de American DJ QA PAR38 te monteren zijn eindeloos. Dankzij de meegeleverde beugel is het mogelijk de spot aan het plafond te monteren, op de grond of aan een muur. Wanneer een ophanghaak op de beugel wordt bevestigd, is het natuurlijk ook mogelijk de QA PAR38 in een truss te monteren.Specificaties:
-Heldere platte par met 3x 5W Quad 4-IN-1 LEDs
-Zeer vloeiende overgangen dankzij de kleuren rood, groen, blauw & amber
-Kleurenmix mogelijk (snel of langzaam)
-Doordachte DMX- en stroomaansluitingen aan de zijkant, zodat de spots eenvoudig doorgelust kunnen worden
-Ook geschikt voor plaatsing in de truss
-8 DMX kanalen
-Verschillende modes: Automatisch, muziekgestuurd, stand Alone of Master/Slave
-Voorzien van ingebouwde programma's
-Bundel: 25 graden
-DMX LED display met 4 toetsen
-16 Ingebouwde kleurenmacro's
-LED Pulse en stroboscoop-effect
-Electronisch dimbaar van 0-100%
-Geleverd met dubbele beugels voor plaatsing aan de truss, op de grond of aan een muur
-Lange levesnduur van de LED (50,000 uur)
-Stroomverbruik: 20W Max
-Compatible met American DJ LED RC 2 draadloze afstandbediening
-Voltage: AC 100V-240V 50/60Hz
-Afmetingen: 202 x 195 x 92mm (LxBxH)
-Gewicht: 1.1 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen