American DJ Entour Haze Pro professionele hazer

1411100028
€799,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De American DJ Entour Haze Pro is een professionele hazer in een echte tour-uitvoering. De machine is voorzien van een compressor en werkt op hazervloeistof op oliebasis.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:American DJ
  • EAN:818651020571
  • Artikelnummer:1411100028
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Op zoek naar een degelijke hazer? Dan is deze American DJ Entour Haze Pro professionele hazer wellicht de mistmaker die jij zoekt.

Tour
De Entour Haze Pro is een hazer die speciaal ontwikkeld is voor on-the-road gebruik op festivals, bij drive-in shows, theaters en bands. Doordat de machine standaard in een flightcase is gebouwd hoef je je geen zorgen te maken over de machine tijdens transport, opslag en gebruik. Om de Entour Haze Pro universeel inzetbaar te maken is hij uitgevoerd met zowel 3-polige als 5-polige XLR aansluitingen om het DMX-signaal aan te sluiten.

Oliebasis
Een normale rookmachine of een fazer werkt op vloeistof op waterbasis, maar de American DJ Entour Haze Pro niet. Dit is namelijk een echte hazer en deze werkt dan ook op vloeistof op oliebasis. Het voordeel hiervan is dat de nevel nog mooier en dunner is, maar ook dat de machine geen opwarmtijd heeft en niet zo heet wordt.

Specificaties:

-American DJ Entour Haze Pro professionele hazer
-Professionele tour hazer op oliebasis
-In robuuste flightcase met afneembare bovenzijde
-Met compressor
-Geen opwarmtijd
-Display met 6 druktoetsen
-DMX-kanalen: 3
-DMX-aansluiting: 3- en 5-polige XLR in- en uitgang
-Stroomaansluiting: PowerCON
-Gewicht: 31kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen