Alto Pro LIVE802 PA mixer

LIVE802
€239,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Alto Pro LIVE802 is de ideale mixer voor muzikanten/toneelspelers/straatartiesten die een compacte mixer zoeken met zeer uiteenlopende mogelijkheden. De LIVE802 biedt je 5 microfoonkanalen, 2 stereokanalen, interne effecten en nog veel meer!
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Alto Pro
  • EAN:0816311011013
  • Artikelnummer:LIVE802
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Kleine PA mixertjes zijn er genoeg van allerlei merken, maar deze Alto Pro LIVE802 is behoorlijk uitgebreid. De eerste 5 kanalen kun je gebruiken voor het aansluiten van instrumenten (jack) of microfoons (XLR). Per kanaal heb je een gainknop om het ingangsvolume te bepalen en op de eerste 2 kanalen zit zelfs een instelbare compressor.

Kanaalindeling
Gaan we verder naar beneden op deze LIVE802 mixer dan zien we op elk kanaal 3-bands toonregeling (hoog, mid, laag) en daaronder zit een AUX send knopje. Hiermee kun je bijvoorbeeld per kanaal het geluid wel/niet naar een monitor sturen.

Interne effecten
Vlak boven de faders zien we een DFX knopje. Hiermee activeer je de interne effectenunit die 100 presets van Alesis bevat. Delays, chorus en reverbs, ze zitten allemaal in deze kleine Alto Pro LIVE802 mixer! Per kanaal kun je dus aangeven of het effect wel of niet toegepast moet worden en in welke mate. Een groot voordeel is dat je met een fader het effect op elk kanaal in één keer uit kunt zetten. Dat zie je niet vaak op een mixer van dit formaat.

USB aansluiting
Computers worden steeds belangrijker en het gebruik van een laptop voor het afspelen van muziek is heel normaal. Alto Pro heeft hier bij stilgestaan en een USB aansluiting geplaatst op deze LIVE802 mixer. Hiermee kun je muziek naar een laptop sturen of muziek vanaf een laptop op de mixer laten binnen komen. Het volume hiervan kun je met een knopje afstellen.Specificaties:
-Alto Pro LIVE802 PA mixer
-5 XLR ingangen met DNA™ microfoon voorversterkers
-Dynamische compressie op kanaal 1 en 2
-3-bands EQ en 2 aux sends per kanaal
-60mm faders met mute schakelaar en LED
-USB aansluiting met volumeknop
-Interne effectenunit met 100 Alesis DSP effecten
-Uitgangen: gebalanceerd XLR, gebelanceerd/ongebalanceerd jack
-9-bands graphische EQ voor main of monitor uitgang
-Hoofdtelefoonuitgang met aparte volumeknop
-Afmetingen: 305 x 346 x 80mm (BxDxH)
-Gewicht: 3,5 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen