Alto Pro LIVE1202 PA mixer

LIVE1202
€299,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Alto Pro LIVE1202 is een compacte PA mixer voorzien van talloze functies. Zo heeft hij 7 XLR microfooningangen met phantoomvoeding, 2 AUX sends per kanaal, 3-bands equalizer per kanaal en een 9-bands equalizer voor de main en monitor uitgangen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Alto Pro
  • EAN:0816311011020
  • Artikelnummer:LIVE1202
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Alto Pro LIVE1202 biedt je een superieure geluidskwaliteit en hoogdwaardige effecten in één mixer. Elk kanaal is uitgerust met een high-headroom DNA microfoonversterker, het zorgt voor een zuiver geluid. Natuurlijk bieden de 3-bands toonregeling op de mono-kanalen en de compressor op kanaal 1 t/m 4 je nog allerlei manieren om de klank te beïnvloeden.

USB audio interface
De gemaakte mix van je bandje nog eens terugluisteren? Sluit dan de Alto Pro LIVE1202 via een USB-kabel aan op een Mac, laptop of PC. Je kunt 2 kanalen (Main mix of Sub mix 1/2) rechtstreeks doorsturen via de USB-kabel. Zodoende kun je je optreden of speech bijvoorbeeld opnemen en later zelfs editen. Het mooie is dat de interface 2 kanten op werkt. Het is dus ook mogelijk om muziek vanaf een Mac of PC door te sturen naar de mixer.

Interne effecten
Op steeds meer compacte mixers komen we een interne effectenunit tegen, zo ook op deze Alto Pro LIVE1202 PA mixer. Hij is ontwikkeld door topmerk Alesis en heeft 100 presets, klaar voor gebruik. Per kanaal kun je aangeven of het effect moet worden toegepast en in welke mate. Met de DFX RTN fader kun je vervolgens het effect in één handbeweging uitschakelen. Handig voor zangers en zangeressen die tussen hun nummers door nog iets willen zeggen, zonder galm.Specificaties:
-Alto Pro LIVE1202 PA mixer
-7 XLR ingangen met DNA™ microfoon voorversterkers
-Dynamische compressie op kanaal 1 t/m 4
-3-bands EQ en 2 aux sends per kanaal
-60mm faders met mute schakelaar en LED
-USB aansluiting met volumeknop
-Interne effectenunit met 100 Alesis DSP effecten
-Uitgangen: gebalanceerd XLR, gebelanceerd/ongebalanceerd jack
-9-bands graphische EQ voor main of monitor uitgang
-Hoofdtelefoonuitgang met aparte volumeknop
-Afmetingen: 358 x 346 x 80mm (BxDxH)
-Gewicht: 4,1 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen