Allen & Heath QU-32 digitale mixer

QU-32
€2.681,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
De Allen & Heath QU-32 is de grootste variant uit de QU-serie. Hij beschikt over 32 mono kanalen en nog eens 3 stereo kanalen. Het touchscreen op de QU-32 is nog een maatje groter dan op zijn kleinere broertjes, de QU-16 en QU-24.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Allen & Heath
  • EAN:
  • Artikelnummer:QU-32
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen

De Allen & Heath QU-32 is een geavanceerde digitale geluidsmixer geschikt voor in de studio of live-optredens. Deze geluidsmixer heeft onder andere een 7 inch full colour display, 33 gemotoriseerde faders, 32 uitgangen en is aan te sturen met de QU-App vanaf een iPad. Je kunt de Allen & Heath QU-32 mixer direct op je computer aansluiten en vanuit je DAW midi-bestanden uitsturen.

800x480 Touchscreen
Met het verlichte 800x480 touchscreen heb je toegang tot vele functies en kun je alle instellingen terugvinden van de effecten en channelstrip instellingen.

De Superstrip
Op een analoge geluidstafel heeft iedere channelstrip zijn eigen EQ's, gain, pan enz. Op de Allen & Heath QU-32 zijn alle compressors, effecten en instellingen samengevoegd in één superstrip. Zo selecteer je het gewenste kanaal en kun je per kanaal de gewenste instellingen programmeren. In de Superstrip zitten functies als trim, polarity, HPF, gate, insert, 4 band PEQ, compressor en delay.

QU FX
De Allen & Heath QU-32 is uitgerust met een aantal effecten zoals Symphonic chorus, SMR-live, 2-Tap delay, gated verb, ADT doubler, chorus, electric flange en 12-stage phaser. Deze effecten kun je per channelstrip toewijzen met de gewenste instellingen. De instellingen zie je vervolgens duidelijk terug in het touchscreen.

USB audio streamen
Je kunt de Allen & Heath QU-32 geluidstafel direct op de computer aansluiten en hij zal direct met DAW's als Logic, Cubase, Reaper en Pro Tools samenwerken. Ook wordt deze geluidstafel ondersteund door iedere ASIO of Core-audio driver.Specificaties:
-Digitale mixer
-32 Mono ingangen (Jack + XLR)
-3 Stereo ingangen (Jack)
-4 Stereo FX returns
-16 Busses
-12 Mix uitgangen (LR, Mono Mix 1-4, Stereo Mix 1-3)
-4 FX Engines
-AES Digitale uitgang
-19 inch voor eenvoudige installatie in rack of flightcase
-Gemotoriseerde faders
-Recallable AnaLOGIQTM Preamps
-Qu-Drive direct Multitrack recording
-Touchscreen 800×480
-4 Mute groepen
-Trim, polarity, HPF, gate, insert, 4-band PEQ, compressor en delay op alle ingangen
-Insert, 1/3 octave GEQ, compressor en delay op Main LR en Mono Mix outputs
-Insert, 4-band PEQ, compressor en delay op Stereo Mix outputs
-iLive FX Library
-dSNAKE Remote audio poort
-Afmetingen: 632 x 471 x 190mm
-Gewicht: 14 kg 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen