Allen & Heath QU-24 digitale mixer

QU-24
€1.998,00
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
Een analoge mengtafel gewend en nu op zoek naar een digitaal exemplaar? Kijk zeker even naar deze Allen & Heath QU-24. Een hele mooie, snel te begrijpen, digitale mixer. Alle faders zijn gemotoriseerd en hij is voorzien van een touchscreen.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Allen & Heath
  • EAN:6938122243866
  • Artikelnummer:QU-24
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis
De Allen & Heath QU-24 is de ideale mixer voor iedereen die wil overstappen van een analoge naar een digitale mixer. Hij heeft 24 lokale ingangen, dus je kunt zelfs je vertrouwde multikabel blijven gebruiken. Je kunt echter ook kiezen om een podiumsnake te gebruiken en die via een CAT5-kabel op de QU-24 aan te sluiten.

Overzichtelijk
Het mooie van deze digitale mengtafel is dat hij lekker overzichtelijk is. Hij biedt 24 kanalen geschikt voor microfoon of linesignalen en daarnaast heeft hij nog eens 3 stereo-ingangen. In totaal zijn er 20 mix uitgangen, 4 stereo effectreturns en nog eens 4 FX sends/returns. Wanneer je een kanaal selecteert kun je direct de toonregeling aanpassen, het kanaal als pre-fader of post-fader instellen of een van de vele interne effecten toepassen.

Layers
De Allen & heath QU-24 maakt gebruik van 3 layers. Allereerst een layer voor de 3 stereo kanalen, de effect sends en de mix uitgangen. Daaronder zit een layer voor de monokanalen. De middelste layer is vrij in te delen, nadat je de toetsen voor layer 1 en 2 tegelijk hebt ingedrukt. Werk je met een beperkt aantal kanalen, dan kun je dus zowel de mono-kanalen, stereo-kanalen en effectreturns in één layer plaatsen.

LED's
Iedereen met een analoge mengtafel is gewend om te werken met VU-meters of LED's per kanaal die aangeven op welk volume de audio instuurt. Op deze ALlen & Heath QU-24 zien we deze LED's gewoon nog terug. Per kanaal heb je een signaal LED, een 0 dB LED en een peak LED. Natuurlijk heeft hij ook een uitgebreide LED VU-meter voor het uitgaande signaal.

Touchscreen
Het fullcolour touchscreen is het hart van de Allen & Heath QU-24 mixer. Hier zijn delays, reverbs en compressors per kanaal eenvoudig en snel in te stellen. Ook het muten van groepen is hier heel eenvoudig. In het tabblad "meters" zie je in één oogopslag de volumes van alle kanalen.

Bedienen op afstand
Met de app QU-pad kun je de Allen & Heath QU-24 op afstand bedienen. Ideaal als je in de zaal wilt luisteren en op basis daarvan instellingen wilt wijzigen. Alle belangrijke functies zitten direct binnen handbereik.Specificaties:
-Digitale mixer
-24 Mono ingangen (Jack + XLR)
-3 Stereo ingangen (Jack)
-4 Stereo FX returns
-20 Mix uitgangen
-2 Stereogroepen
-2 Stereo Matrix uitgangen
-4 FX Engines
-AES Digitale uitgang
-Gemotoriseerde faders
-Recallable AnaLOGIQTM Preamps
-Qu-Drive direct Multitrack recording
-Touchscreen 800×480
-4 Mute groepen
-Trim, polarity, HPF, gate, insert, 4-band PEQ, compressor en delay op alle ingangen
-Insert, 1/3 octave GEQ, compressor en delay op Main LR en Mono Mix outputs
-Insert, 4-band PEQ, compressor en delay op Stereo Mix outputs
-iLive FX Library
-dSNAKE Remote audio poort
-Afmetingen: 632 x 471 x 190mm
-Gewicht: 14 kg

Video

Focus

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen