Adam Hall Flightcase kras reparatieset

0135KIT
€109,00
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Maak jouw flightcase weer als nieuw! Met deze kras reparatieset verwijder je eenvoudig krassen en gaten van jouw flightcase.
Meer informatie

Product omschrijving

  • Merk:Adam Hall
  • EAN:4049521132698
  • Artikelnummer:0135KIT
  • Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 2-5 werkdagen
Deze set bestaat uit een smeltapparaat, een schraper, vier wax sticks (2x zwart, 1x blauw en 1x grijs) en een klein sponsje om het uiteinde van het smeltapparaat schoon te mkaken. Het apparaat werkt op 3 AA-batterijen.

Werking
Deze reparatieset werkt een beetje zoals een soldeerbout. De punt van het smeltapparaat wordt heet en daardoor smelt de wax. Zorg dat de gesmolten wax in de flightcase beschadiging komt en zodra het is opgedroogd kun je het glad strijken met de schraper. Je zult zien dat de kras of beschadiging nauwelijks nog zichtbaar is na deze handeling.

Bescherming
Het kapje van het smeltapparaat zorgt niet alleen voor afdekking van de punt, hij zorgt er ook voor dat het apparaat niet ongewenst aan kan blivjen staan. 

Toepassingen
Deze kras reparatieset kan ingezet worden voor talloze toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan beschadigde luidsprekerkasten of flightcases. Kleine deukjes en krassen, maar ook boorgaatjes werk je in een handomdraai weg met deze set. De wax sticks kunnen uiteraard naar wens worden bijbesteld.Specificaties:
-Complete set voor repareren van kleine flightcase beschadigingen
-Bestaat uit smeltapparaat, schraper, 4 wax sticks en sponsje
-Werkt op 3 AA-batterijen
-Geleverd met instructies

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen