Truss sleeves

Showtec Truss sleeve 30m wit

€565,00

Is 30 meter te lang? Geen probleem deze truss sleeve van 30 meter is eenvoudig op maat te knippen, zo heb je altijd de juiste lengte truss-cover. De sleeve is volledig geïmpregneerd met een brandvertragend middel.

Showtec Truss sleeve 3m wit

€62,50

Met deze truss sleeve kun je een trusslengte van 3 meter van top tot teen bedekken, ideaal voor gebruik bij trusspoten. Wil je het helemaal afmaken? Plaats dan nog een LED-spot in de trusspilaar!

Showtec Truss sleeve 2m wit

€42,00

Deze truss sleeve van het merk Showtec heeft een lengte van 2 meter en is zo wit als sneeuw. De sleeve is gemaakt van elastaan en heeft daardoor een perfecte pasvorm voor de standaard vierkante trussen van 30cm.

Showtec Truss sleeve 1m wit

€25,00

Deze witte Showtec Truss sleeve van 1 meter is ideaal om over een trusspilaar heen te trekken. Plaats hier een LED-spot in en je hebt een extra gaaf effect! De truss sleeve is geïmpregneerd en daardoor brandveilig.

Beamz Truss sleeve 200cm wit

€36,00

Deze truss sleeve van het merk Beamz is gemaakt van hoge kwaliteit stretchdoek. Dankzij de rits is hij heel eenvoudig om een trussdeel te plaatsen. Dit zorgt voor mooie effecten wanneer je de truss vervolgens gaat belichten.

Adam Hall Truss sleeve 50cm wit

€14,00

Op zoek naar een truss sleeve? Adam Hall biedt een complete serie truss sleeves voor nette prijzen. Zoals deze witte sleeve geschikt voor driehoek en vierkant truss. Hij heeft een lengte van 50cm.

Adam Hall Truss sleeve 1m wit

€24,50

Deze truss sleeve van het merk Adam Hall heeft een lengte van 100cm, maar is prima op maat te knippen zonder dat het rafelt. Hij is geschikt voor diehoek en vierkant truss en eenvoudig te bevestigen.

Adam Hall Truss sleeve 1,5m wit

€35,00

Deze truss sleeve bevestig je in een handomdraai over je driehoek of vierkant truss, hij is namelijk elastisch. De lengte is 150cm, maar met een schaar kun je hem desgewenst inkorten zonder dat het rafelt.

Adam Hall Truss sleeve 2m wit

€45,00

Ben je op zoek naar nette truss sleeves? Adam Hall heeft er behoorlijk wat in het assortiment zitten. Eén daarvan is deze truss sleeve met een lengte van 2 meter in de kleur wit. Eenvoudig te bevestigen en bovendien uitwasbaar!

Adam Hall Truss sleeve 2,5m wit

€55,00

Deze truss sleeve van het merk Adam Hall bevestig je eenvoudig om een truss deel. Op die manier zijn je kabels niet meer zichtbaar en ook voor het belichten van je truss kan een sleeve heel mooi zijn.

Adam Hall Truss sleeve 3m wit

€65,00

Truss sleeves leveren we in allerlei soorten en maten. Deze variant is van het merk Adam Hall en is gemaakt van trevira CS en plastaan. Het doek is uitwasbaar en blijft daarna brandwerend. Zijn lengte is 3m, maar hij is eenvoudig in te korten.

Adam Hall Truss sleeve 4m wit

€79,00

Een truss sleeve van 4 meter lijkt misschien wat lang, maar niet als je beseft dat je deze sleeve kunt knippen zonder dat er rafels ontstaan. Hij is geschikt voor zowel driehoek als vierkant truss.

Adam Hall Truss sleeve 10m wit

€195,00

Deze truss sleeve van 10 meter is handig als je lange afstanden truss wilt voorzien van een sleeve. Het zal echter vaker gebruikt worden om er kortere stukken van te knippen. Dat is namelijk geen probleem bij deze sleeves.

Adam Hall Truss sleeve 50cm zwart

€15,50

Een truss sleeve kun je het beste vergelijken met een soort kous die je om de truss heen trekt. Hiermee kun je bijvoorbeeld je kabels aan het zicht onttrekken. Deze zwarte 50cm versie is vooral geschikt voor korte trusspootjes.

Adam Hall Truss sleeve 1m zwart

€26,00

Deze zwarte truss sleeve bevestig je eenvoudig om een driehoek of vierkant truss. Hij is brandwerend en blijft dat, zelfs nadat je hem uitgewassen hebt. Zijn lengte is 1 meter, maar je kunt hem afknippen op de gewenste maat zonder rafels.

Adam Hall Truss sleeve 1,5m zwart

€36,50

Deze zwarte truss sleeve is van het merk Adam Hall. Zij leveren zowel zwarte als witte truss sleeves in verschillende lengtes. Deze 150cm lange zwarte sleeve is ideaal voor bevestiging om trusspootjes.

Adam Hall Truss sleeve 2m zwart

€47,00

Een chique locatie van trussen voorzien? Met deze truss sleeve van Adam Hall zorg je ervoor dat je kabels niet zichtbaar zijn. Hij heeft een lengte van 2 meter en is daardoor ook ideaal voor bevestiging rondom trusspoten.

Adam Hall Truss sleeve 2,5m zwart

€57,00

Met deze truss sleeve van Adam Hall zorg je ervoor dat jouw truss op een dichte pilaar lijkt. Het is gemaakt van een stretch stof, is brandwerend en bovendien uitwasbaar. Ideaal voor horecatoepassingen of verhuurbedrijven!

Adam Hall Truss sleeve 3m zwart

€67,50

Truss sleeves zijn een soort hoezen die je over je vierkante of driehoekige truss kunt trekken. Deze versie is zwart en heeft een lengte van 3 meter. Je kunt hem eenvoudig op maat knippen zonder dat het doek rafelt.

Adam Hall Truss sleeve 4m zwart

€82,00

Deze uitwasbare sleeve van het merk Adam Hall bevestig je in een handomdraai om je truss. Hij is uiteraard brandwerend, zodat je hem in elke locatie kunt gebruiken. Zijn lengte is 4 meter, maar je knipt hem zonder rafels gemakkelijk korter.