Truss accessoires

Duratruss DT ST-TA400 verstelbare trussadapter

€34,95

Deze Duratruss trussadapter is bruikbaar voor allerlei type lichtstatieven met een diameter van 35mm. De buisdiameter van de truss mag maximaal 50mm zijn, wat redelijk standaard is. Hij is uitgevoerd met borgpennen.

Prolyte Baseplate spigot bout M12x20mm

€0,85

Met deze M12x20 bout met conische kop schroef je een halve spigot vast op een baseplate.

Showtec Cube voor enkele buis

€49,50

Op deze cube kun je diverse buizen met elkaar koppelen. Er dienen dan halve spigotten op te worden bevestigd, deze worden niet meegeleverd.

Showtec Halve conische male spigot voor G-serie

€9,95

Deze halve spigot kan eenvoudig op een plaat gemonteerd worden door middel van de meegeleverde M12 bout. Deze spigot is geschikt voor truss van de Showtec G-serie, maar is ook compatible met diverse andere merken.

Showtec Halve conische male spigot voor F-serie

€9,95

Met deze Showtec Halve conische male spigot maak je gemakkelijk zelf een baseplate voor je truss. Deze spigot is geschikt voor de F-serie die compatible is met het merk Prolyte.

Showtec Halve conische male spigot voor P-serie

€9,95

Maak eenvoudig een baseplate met deze halve conische spigot voor de Showtec P-truss. De spigot wordt geleverd met een revet en een M12 bout van 25mm lang.

Showtec Truss beschermingsring zwart

€0,80

Een kras op een stukje truss kun je niet voorkomen, maar je kunt wel proberen het tot het minimum te beperken natuurlijk. Deze Showtec truss beschermingsring klem je op de uiteinden rond de trussbuis.

Showtec Truss beschermingsring chroom

€0,80

Een kras op een stukje truss kun je niet voorkomen, maar je kunt wel proberen het tot het minimum te beperken natuurlijk. Deze Showtec truss beschermingsring klem je op de uiteinden rond de trussbuis.

Eurotruss FD33/FD34 truss carrier stapelaars (set van 2)

€10,50

Truss is ontworpen voor een stevige constructie maar helaas moeilijk te stapelen. Deze Eurotruss FD33/FD34 truss carrier stapelaars leg je tussen 2 trussdelen zodat je deze exact op elkaar kan stapelen. Deze stapelaars worden geleverd als set.

Showtec Halve conische spigot M12 schroefdraad voor Showtec F-serie

€9,00

Deze halve conische koppeling is ontworpen voor de Pro 30 trussdelen van Showtec. Het uiteinde heeft een M12 schroefdraad. Er is ook nog één pin voor nodig.

Alle extra benodigdheden voor het bouwen van je truss carré vind je hier. Van clips tot spacers, alles is verkrijgbaar online of in onze winkel.