Overige statieven

Gravity LS Varipole 01B Telescopische buis

€59,00

Deze Gravity paal heeft een lengte van 210cm, maar kun je eenvoudig verlengen tot wel 370cm. De onder- en bovenzijde zijn voorzien van een beschermende voet. Zo kun je de paal klemmen tussen de vloer en plafond en er vervolgens iets aan hangen.

Gravity HPHMS 01 B hoofdtelefoon statiefbeugel

€6,95

Plaats de Gravity HPHMS 01 B aan je microfoonstatief zodat je je hoofdtelefoon altijd veilig kunt ophangen. Hiermee voorkom je dat je hoofdtelefoon op de grond valt en kapot gaat.

Native Instruments Maschine standaard

€53,00

Deze standaard is ideaal om de Native Instruments Maschine schuin te kunnen plaatsen voor het ideale bedieningsgemak.

Gravity SA6131B Flexibele tabletop monitorsteun

€65,00

Met de Gravity SA6131B beweeg je je beeldscherm naar elke positie die je maar wilt. Geschikt voor schermen van 13 tot 27 inch en maximaal 9kg.

Adam Hall SCS19 kabelhouder muurbeugel

€15,95

In de studio of bij je flightcases kunnen kabels nog wel eens rondslingeren. Met deze Adam Hall SCS19 muurbeugel kun je alle kabels met een diameter tussen de 4 en 11mm ophangen.

Gravity SA6132B Dubbele flexibele tabletop monitorsteun

€115,00

Met de Gravity SA6132B beweeg je twee beeldschermen naar elke positie die je maar wilt. Geschikt voor schermen van 13 tot 27 inch en maximaal 9kg.

DAP Easytilt met wielen

€459,00

Grotere mengpanelen rijden vaak rechtop een trailer of bus uit. Eenmaal op locatie moet zo'n mengpaneel echter met de faders naar boven komen te liggen. Met de DAP Easytilt kun je met een simpele handbeweging de mixer op zijn plaats 'rollen'.

Native Instruments Kontrol X1, Z1 en F1 standaard

€49,00

Deze Native-Instruments standaard is speciaal ontworpen voor de Kontrol X1, Z1 en F1 controllers.

DAP CDJ-Speler DJ stand

€107,50

Standaard voor het op hoogte plaatsen van een table-top speler, zoals de Pioneer CDJ-2000.

Adam Hall SMS14 Pro Universele tablethouder

€36,00

De Adam Hall SMS14 Pro is een universele tablethouder die zowel horizontaal als verticaal bevestigd kan worden aan een standaard microfoonstatief.

DAP iPad houder voor microfoonstatieven

€29,50

Bladmuziek is verleden tijd. Steeds meer muzikanten nemen hun iPad mee naar hun optredens. Deze DAP iPad houder bevestig je aan je microfoonstatief.

Adam Hall SHPH1 Hoofdtelefoonhouder

€6,95

Met de Adam Hall SHPH1 hoofdtelefoonhouder heb je je hoofdtelefoon altijd in de buurt. Deze houder bevestig je eenvoudig aan een statief.

Adam Hall Hoofdtelefoonhouder

€8,95

Hang je hoofdtelefoon altijd op een vaste plek in je huis, studio of on-the-road met deze Adam Hall hoofdtelefoonhouder.

DAP Koptelefoon houder

€5,25

Monteer deze klem aan je microfoonstatief, zo voorkom je het rondslingeren van je hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon houder past op vrijwel alle microfoonstatieven.

DAP Multifunctionele tablet houder

€22,50

In deze multifunctionele tablethouder passen diverse tablets met een afmeting tussen de 6 en 10 inch. De zware voet zorgt ervoor dat de standaard niet zomaar kan omvallen.

DAP Portofoon houder

€2,95

Weet je niet waar je de portofoon moet laten? Maak dan gebruik van de DAP portofoon houder. De houder is van sterk Nylon materiaal gemaakt en houdt de portofoon goed op zijn plek.

DAP Gereedschaphouder klein

€4,60

In deze DAP gereedschaphouder berg je gemakkelijk je kniptang, schroevendraaiers en ander gereedschap op. Altijd binnen handbereik!

K&M 16085 hoofdtelefoon houder met tafelklem

€26,00

Deze 16085 hoofdtelefoonhouder van König & Meyer kan tot twee standaard hoofdtelefoons houden. Door de klem kan deze ook aan een tafel bevestigd worden.