Microfoonstatief accessoires

Gravity MS2WP Verzwaarde plaat voor microfoonvoet

€9,95

De Gravity MS2WP is een verzwaarde plaat die je onderin de ronde voet van diverse Gravity microfoonstatieven kunt plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de onderkant nog eens 2,3 kg zwaarder wordt, zodat het statief altijd stevig blijft staan.

IMG Stage Line SMS-2 T-bar voor 2 microfoons

€16,95

De IMG Stage Line SMS-2 is een t-bar geschikt voor het plaatsen van 2 microfoons op één microfoonstatief.

K&M 19717 iPad Air 2 houder voor statief

€26,00

De K&M 19717 is speciaal ontwikkeld voor het vastklemmen van een iPad Air 2. Deze houder plaats je eenvoudig bovenop een microfoonstatief. Ideaal voor gebruik op het podium, thuis, in oefenruimtes of in winkels.

Gravity RP5555BLU2 Universeel Gravity ringen pakket Deep Sea Blue

€3,90

Ben jij niet zo'n fan van de felgroene ringetjes op de Gravity producten? Dit ringenpakket bestaat uit totaal 20 ringetjes in 4 verschillende maten.

Gravity RP5555WHT1 Universeel Gravity ringen pakket Ghost White

€3,90

Ben jij niet zo'n fan van de felgroene ringetjes op de Gravity producten? Dit ringenpakket bestaat uit totaal 20 ringetjes in 4 verschillende maten.

K&M 19742 Tablethouder voor op microfoonstatief

€36,00

Een iPad houder was al de normaalste zaak voor topmerk K&M. Het aanbod aan tablets is echter breder dan alleen de iPad en daarom heeft K&M nu ook een universele tablethouder op de markt gebracht. Je bevestigt deze houder bovenop een statief.

Gravity MSQC1TB Microfoonstatief quick coupler

€3,50

De MSQC1TB is een snelkoppeling voor microfoonklemmen, dit is een extra kop zodat je meerdere klemmen kunt gebruiken. Deze quick coupler wordt geleverd inclusief verloopnippels.

Gravity HPHMS 01 B hoofdtelefoon statiefbeugel

€6,95

Plaats de Gravity HPHMS 01 B aan je microfoonstatief zodat je je hoofdtelefoon altijd veilig kunt ophangen. Hiermee voorkom je dat je hoofdtelefoon op de grond valt en kapot gaat.

Gravity MAMH01 Microfoonhouder

€8,90

De Gravity MAMH01 is een stevige microfoonhouder, geschikt boor bevestiging aan de buis van een microfoonstatief. Op die manier kun je 2 microfoons op één statief plaatsen. Ideaal voor zang in combinatie met een instrument bijvoorbeeld.

Gravity MSQT1B Microfoonstatief tiltadapter

€12,50

Maak je microfoonstatief nog flexibeler met de Gravity MSQT 1B tiltadapter. Deze adapter maakt het mogelijk om een microfoonklem in de gewenste hoek te plaatsen.

Shure A26X verlengstuk voor statief

€8,95

De Shure A26X is een verlengstuk voor gebruik op een montageflens voor een microfoonklem, maar ook kan hij gebruikt worden om een statief een stukje te verlengen.

Gravity RP5555ORG1 Universeel Gravity ringen pakket Electric Orange

€3,90

Ben jij niet zo'n fan van de felgroene ringetjes op de Gravity producten? Dit ringenpakket bestaat uit totaal 20 ringetjes in 4 verschillende maten.

Gravity MATRAY2 Universele tray voor microfoonstatieven

€16,60

De MA Tray 2 van Gravity is een stalen plaat die 360 graden gedraaid kan worden wanneer hij bevestigd is aan een microfoonstatief. Zijn afmeting is 400 x 130mm en hierdoor is hij groot genoeg voor allerlei accessoires.

Gravity MSQS1B Microfoonstatief quick coupler boom adapter

€9,90

Veel verhuurbedrijven zitten met het probleem dat ze veel verschillende microfoonstatieven hebben. Dan weer een korte hengel of juist een lange, dan weer een statief zonder hengel. Met deze quick coupler boom adapter zijn ze snel om te bouwen.

Adam Hall Bekerhouder voor microfoonstatief

€6,30

Als muzikant kun je niet altijd je glas of beker overal neerzetten. Met deze Adam Hall SDH1 bekerhouder plaats je je glas gewoon op een microfoonstatief.

K&M 16020 bekerhouder metaal

€9,90

Met de 16020 König en Meyer bekerhouder houdt je jouw glas, flesje of beker altijd bij de hand. De houder kan is geschikt voor bekers van een maximale diameter van 30mm.

Gravity MATRAY1 Universele tray voor microfoonstatieven

€18,90

De Gravity MA Tray 1 is een stalen plaat die eenvoudig aan een microfoonstandaard kan worden bevestigd. Daarna is hij nog 360 graden draaibaar. Dat maakt hem ideaal voor tablets of accessoires zoals kleine instrumenten.

K&M 23550 T-bar voor 2 microfoons

€10,50

Plaats deze K&M 23550 T-bar op je microfoonstatief om 2 microfoons erop te bevestigen. Dankzij de verdeelrail waarbij je zelf de afstand bepaalt, staan de microfoons precies zoals je wenst.

DAP T-bar voor 2 microfoons

€5,75

Met deze DAP T-bar plaats je eenvoudig twee microfoons op één statief.

DAP T-bar voor 4 microfoons

€8,50

Wil je meerdere microfoons op één statief plaatsen? Met deze DAP T-bar plaats je maar liefst 4 microfoons op één statief.