Confettishooters

Showtec FX Gun confettishooter

€379,00

De Showtec FX Gun is een gewild item op feestjes, evenementen en festivals. Met de FX Shot schiet je eenvoudig een elektrische confetti- of streamercannon leeg in de gewenste richting. Met een volle accu schiet je 100 keer!

Showtec FX Shot cannon clamp met safetykabel

€31,50

Deze Cannon Clamp is gemaakt voor de Showtec FX Shot. Wanneer je de klem bevestigt rondom een elektrische confetti of streamer cannon, ben je er zeker van dat de cannon niet onverhoopt het publiek in kan schieten.

MagicFX Confetti pistol

€435,00

Confetti schieten bij een evenement? Het kan met grote shooters, maar dit Magic FX Confetti Pistol geeft een net zo spectaculair effect. Hij is geschikt voor elektrische confetti of streamer cannons van 40 of 50cm groot. Een waanzinnig effect!

MagicFX Regenhoes voor Stadium Shot X-treme

€179,95

De Magic FX Stadium Shot X-treme komt buiten het beste tot zijn recht, maar hij kan niet goed tegen regen. Voorzie de Stadium Shot X-treme dan ook van een jasje om hem te beschermen bij slecht weer.

MagicFX Regenhoes voor Stadium Shot II

€163,50

Bescherm de Magic FX Stadium Shot II tegen regen of rondvliegende drank met deze regenhoes. Deze regenhoes is speciaal ontwikkeld voor de Stadium Shot II en beschermt deze dan ook perfect.

MagicFX Regenhoes voor Stage Shot II

€152,50

De Magic FX Stage Shot II is een professioneel confetti/streamer kanon wat vaak buiten gebruikt wordt. Het is dan ook verstandig om hem goed te beschermen tegen de regen. Deze regenhoes is op maat gemaakt voor de Stage Shot II.

Showtec FX Shot Confetti dubbel shooter pakket

€359,00

Schiet voordelig confetti met dit dubbel shooter pakket! Deze set bestaat uit twee maal de Showtec FX Shot en maar liefst 10 multicolour confetti cannons van 50cm.

Showtec FX Shot Confetti shooter

€148,00

Met de Showtec FX Shot schiet je elektrisch confetticannons af. Voor deze shooter zijn electric streamer of confetticannons nodig. Deze verkopen we in tientallen uitvoeringen.

MagicFX Power Shot

€196,00

De Magic FX power Shot is een van de meest verkochte confetti schietsystemen van Europa. Plaats een confetti- of streamercannon in de Power Shot en schieten maar!

Showtec FX Shot Baseplate

€49,00

Deze baseplate is ontworpen voor gebruik in combinatie met de FX Shot confettishooter. De zware plaat zorgt ervoor dat de FX Shot netjes op z'n plek blijft staan bij een schot.

MagicFX Power Shot cannonclamp met safetykabel

€24,50

Deze safetykabel van Magic FX voorkomt dat de confetticannon uit de Power Shot kan schieten. Zodoende schiet alleen de confetti uit de buis en blijft de buis altijd op z'n plek.

MagicFX Base Plate voor Power Shot

€49,00

Met deze Base Plate zorg je er voor dat de Magic FX Power Shot mooi op zijn plaats blijft gaan tijdens het schieten. De plaat is gemaakt van staal en voorzien van diverse bevestigingsgaten.

MagicFX Confetti Gun

€795,00

Met deze Magic FX Confetti Gun schiet je met een vinger elektrische streamer- of confetticannons af waar vervolgens snippers of slierten uit schieten.

MagicFX Stadium Shot II

€2.170,00

Met de Magic FX Stadium Shot II schiet je in één keer ongeveer 2kg confettisnippers. Streamers komen tot wel 45m ver!

MagicFX Stadium Shot X-treme confettishooter

€3.150,00

De Stadium Shot X-treme is de grootste confettishooter van MagicFX! Hij schiet in een keer een enorme hoeveelheid confetti af op festivals of in een stadion.

MagicFX Swirl Fan

€865,00

De Magic FX Swirl Fan is het perfecte effect voor confetti die vanaf boven moet dwarrelen, zoals bij sneeuw. Vul de bak met confetti, hang hem in het plafond en zorg voor stroom.

MagicFX Swirl Fan XL

€995,00

De Magic FX Swirl Fan XL is, zoals de naam al zegt, de grotere versie van de Swirl Fan. Dit is het ideale product voor een sneeuweffect wat van boven moet komen.

MagicFX Super Blaster

€1.735,00

Met de Magic FX Super Blaster blaas je continue kilo's confetti de lucht in. Een topproduct voor gebruik bij concerten, festivals, buitenevenementen of stadions.

MagicFX Super Blaster XL

€2.065,00

Confettishooters zijn er in kleine en grote maten. Tot welke categorie deze Magic FX Super Blaster XL behoort kun je raden. Blaast 10 tot 15 kilo confetti per minuut!

Confettishooters zijn machines die streamers (slierten) of confetti (snippers) over een wijde afstand kunnen verspreiden. Confettishooters zijn in allerlei maten verkrijgbaar. Van shooters die thuis of op een feestje gebruikt kunnen worden, tot shooters die we tegen komen op festivals, outdoor events en stadions.

Eenmalig of voortdurend effect
De effecten verschillen niet alleen in grootte, maar ook in de duur van het effect. Er zijn confettishooters die in één keer een grote hoeveelheid confetti of streamers afschieten. Er zijn echter ook shooters die een voortdurend effect hebben.

Bekende merken
De special effects die Fritz-Events verkoopt zijn van bekende merken zoals Magic FX en Showtec. Beide merken hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Advies nodig? Neem even contact op met onze specialisten.