Racklights & zwanenhalslampjes

Adam Hall SLED 2 ULTRA Dubbele LED zwanenhalslampjes op batterijen

€20,95

De Adam Hall SLED2 Ultra bestaat uit een matzwarte clip met daaraan 2 zwanenhalslampjes met ieder 8 COB LED's. Dankzij de 27cm zwanenhals bepaal je zelf de beste stand voor belichting van apparatuur of bladmuziek bijvoorbeeld.

Adam Hall 87463 Ultra C 19 inch Dubbele zwanenhals kleuren racklight

€57,50

Op zoek naar zwanenhalslampjes voor in een 19 inch rack? Deze Adam Hall 87463 Ultra C uitvoering is voorzien van verschillende kleuren LED's. Kies zelf uit rood, groen, blauw, warm wit of koud wit.

Adam Hall 87463 Ultra 19 inch Dubbele zwanenhals racklight

€50,95

Is je 19 inch rack te donker en kun je nauwelijks instellingen wijzigen? Kijk dan eens naar deze dubbele zwanenhalslampjes van het merk Adam Hall. Ze zijn voorzien van 3 verschillende dimmerstanden. Natuurlijk 19 inch breed en slechts 1 HE hoog!

Adam Hall XLR4A Ultra COB LED zwanenhalslampje met haakse XLR

€21,95

Dit zwanenhalslampje is uitgerust met 4 superheldere COB LED's. Samen zorgen ze voor een krachtige lichtopbrengst. Dit type is verder voorzien van een haakse, 4-polige XLR aansluiting. Dit maakt hem geschikt voor diverse mengtafels.

Adam Hall XLR3A Ultra COB LED zwanenhalslampje met haakse XLR

€21,95

Meer licht nodig op je mengpaneel? Kijk dan zeker eens naar dit mooie LED zwanenhalslampje van Adam Hall. Hij heeft 4 helderwitte COB LED's, is 400mm lang en is voorzien van een haakse, 3-polige XLR aansluiting.

Adam Hall SLED1B Ultra zwanenhals LED lamp met montagepaneel

€19,95

Zwanenhalslampjes zijn vaak voorzien van een XLR-, BNC- of USB-aansluiting. De Adam Hall SLED1B Ultra is dat niet. Die is namelijk uitgerust met een montagepaneeltje voor bevestiging op muren, tafels of flightcases bijvoorbeeld.

Adam Hall Racklight coollight White

€39,00

Fijne racklight in buisvorm voor bevestiging in een 19 inch rack of flightcase. Deze coollight heeft een witte kleur.

Adam Hall XLR3 Ultra COB LED zwanenhalslampje

€18,95

Deze zwanenhalslamp van Adam Hall is voorzien van een 3-pins XLR-connector. Hij is enkel geschikt voor het aansluiten op een 3-polige aansluiting die daarvoor bedoeld is. Zijn hals is 30cm lang en hij is uitgerust met 4 heldere COB LED's.

Adam Hall USB Ultra COB LED zwanenhalslampje

€9,95

Steeds meer producten zijn voorzien van een USB poort. Dit handige zwanenhalslampje van Adam Hall is daar prima voor geschikt. Dankzij de 4 witte COB LED's heeft hij een krachtige lichtopbrengst.

Adam Hall SLEDPL10B LED zwanenhalslampje

€48,00

De Adam Hall SLEDPL10B is een compacte, lichtgewicht zwanenhalslamp voorzien van 10 heldere LED's. Dankzij de verzwaarde voet van 1,3kg kan dit lampje ideaal dienst doen als keyboard- of pianolamp.

Adam Hall SLED1B Ultra montagepaneel voor 3-polige XLR zwanenhalslamp

€17,50

Zwanenhalslampjes zijn er in allerlei soorten en maten, maar niet iedere mengtafel heeft een aansluiting ervoor. In die gevallen kan dit montageplaatje een uitkomst zijn. Hij wordt geleverd met een voedingsadapter.

Adam Hall XLR4 Ultra COB LED zwanenhalslampje

€18,95

Sommige PA mixers zijn voorzien van een 4-pins XLR aansluiting. Dit lampje van Adam Hall is daar prima voor geschikt. Hij heeft 4 krachtige COB LED's aan boord en is 30cm lang.

Adam Hall Racklight coollight Blue

€39,00

Fijne racklight in buisvorm voor bevestiging in een 19 inch rack of flightcase. Deze coollight heeft een blauwe kleur.

Adam Hall Racklight coollight Multicolour

€49,00

Fijne racklight in buisvorm voor bevestiging in een 19 inch rack of flightcase. Bij deze coollight heb je de keus uit 6 kleuren.

Adam Hall LED zwanenhalslampje

€5,95

Dit zwanenhalslampje is voorzien van 2 LED's. De USB aansluiting maakt het mogelijk hem zelfs op een computer of laptop aan te sluiten.

Adam Hall LED zwanenhalslampje op batterijen

€9,95

De Adam Hall SLED1 PRO zorgt voor net wat extra licht. Deze compacte LED-lamp heeft een klem met ingebouwde batterij-houder. Hierin kun je 3 AAA batterijen plaatsen, maar ook kun je hem aansluiten op de optioneel verkrijgbare SLED2PS voeding.

Adam Hall Dubbele LED zwanenhalslampjes op batterijen

€17,90

Dubbele LED zwanenhalslampjes van Adam Hall, die bovendien werken op batterijen. Dankzij de grote klem bevestig je deze lampjes eenvoudig aan een tafel of lessenaar. Dit is de zwarte uitvoering.

Adam Hall XLR3C Ultra COB LED Kleuren zwanenhalslampje

€22,95

Kom je verlichting te kort op je desk? Dan heb je dit SLED 1 ULTRA XLR3C zwanenhalslampje van Adam Hall nodig. Dit lampje is uitgevoerd met een 3-polige XLR en werkt zelfs op een microfoonaansluiting met phantoomvoeding.

Adam Hall XLR3AC Ultra COB LED kleuren zwanenhalslampje met haakse XLR

€25,95

Dit zwanenhalslampje van Adam Hall is uitgevoerd met 4 COB LED's met de kleuren koudwit, warmwit, rood, groen en blauw. De aansluiting is een 3-polige haakse mannelijke XLR-plug en hij werkt op 12 tot 48 Volt.

Adam Hall XLR4C Ultra COB LED kleuren zwanenhalslampje

€22,95

Dit Adam Hall SLED 1 Ultra XLR4C zwanenhalslampje is uitgevoerd met een 4-polige XLR die geschikt is voor diverse audio- en DMX-consoles. Het lampje heeft vijf kleuren die met een drukschakelaar gekozen kunnen worden.

Met racklights en zwanenhalslampjes kun je je apparatuur perfect belichten. De stroomvoorziening is heel divers. Zo zijn er lampjes die je op het netstroom kunt aansluiten, maar ook lampjes die op batterijen werken of welke je kunt voeden middels een USB-, XLR-, BNC- of DMX-aansluiting.