Gereedschappen

Adam Hall Breekmesjes voor stanleymes (10 stuks)

€0,95

Mes bot of gewoon op? dan kun je met deze set van 10 breekmesjes weer een flinke tijd vooruit. Deze mesjes hebben een hoogte van 18mm en zijn voorzien van 7 breekpunten, ideaal voor als het voorste stuk bot is, je breekt hem af en kunt verder.

Adam Hall Stanleymes met aluminium behuizing

€3,50

Werk je veel met stanleymessen? Dan is dit een uitstekend snijmes voor jou, aangezien hij voorzien is van een degelijke aluminium behuizing. Het mes heeft tevens breekpunten, zo kun je er voor zorgen dat hij altijd als nieuw is.

Adam Hall Stanleymes met kunststof behuizing

€0,50

vrijwel dagelijks heb je ze nodig, vooral op het podium zijn ze erg handig. Met dit mes met kunststof behuizing snij je eenvoudig een doos open, snij je de tape op de juiste lengte of verwijder je even vlug een tiewrap.

Taerosol Contactspray universeel 220ml

€9,95

Reinigings- en smeermiddel voor uiterst gevoelige kontakten en elektromechanische aandrijvingen. Niet geleidend. Toepassingen zijn fijne mechanica, videorecorders, kantoormachines, communicatiemiddelen etc.

Taerosol Contactspray 220ml

€9,95

Met de Taerosol contactspray verwijder je stof, vuil, olie en hars van elektronische apparatuur.

Penn Elcom HSS spiraalboor 4.2mm (2 stuks)

€2,75

Prima metaalboor voor de popnagels van 4mm. Zowel geschikt voor hout als aluminium en daardoor perfect voor de flightcasebouwers onder ons.

Leatherman Super Tool 300 multitool

€128,00

Multitools zijn eigenlijk onmisbaar voor iedereen. Of je nou vaak wandelt, bergen beklimt, voor defensie werkt of in de licht- en geluidsbranche actief bent. Deze Leatherman Super Tool 300 herbergt 19 handige tools in een mooie cadeaubox!

Konig Universeel Kensingtonslot voor DJ-gear 300cm

€8,95

Tegenwoordig zijn vrijwel alle dure DJ producten en laptops uitgevoerd met een Kensingtonlock. Helaas wordt hier te weinig gebruik van gemaakt en verdwijnt er regelmatig DJ-gear. Met dit handige slot van Konig kun je al je apparatuur vergrendelen.

Konig Universeel Kensingtonslot voor DJ-gear 180cm

€4,95

Tegenwoordig zijn vrijwel alle dure DJ producten en laptops uitgevoerd met een Kensingtonlock. Helaas wordt hier te weinig gebruik van gemaakt en verdwijnt er regelmatig DJ-gear. Met dit handige slot van Konig kun je al je apparatuur vergrendelen.

Multifoam spuitbus 400ml

€9,95

Laat je apparatuur er weer als nieuw uit zien met deze multifoam allesreiniger. Multifoam is geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil zoals vet, nicotine en olie van computers, mengpanelen, laptops en printers.

Knipex Twinkey universele schakelkasten sleutel

€28,95

De Knipex Twinkey mag in geen enkele gereedschapskist ontbreken, met dit stukje gereedschap kun je namelijk allerlei kasten openmaken. Deze sleutel is bijvoorbeeld geschikt voor de meeste schakelkasten, dimmerkasten en verdeelkasten.