Voetcontrollers

Showtec LED-Foot 4 DMX voet controller

€72,00

De Showtec LED-Foot 4 is een eenvoudige LED-par controller voor vier LED-Units. Deze controller is erg handig als je het te druk hebt om onder andere een nieuw lichtprogramma aan te zetten.

Cameo CLMPARFOOT+ Multi par voetcontroller

€49,00

Deze foot switch is gemaakt voor de Cameo multi par modellen. Met deze voetcontroller kan je de parren aan en uit zetten, de kleuren regelen en de reageersnelheid op het geluid regelen.

Cameo CLMPARFOOT2 Multi par voetcontroller 2

€45,90

Met deze footswitch kan je de kleur of de reageersnelheid op geluid regelen van de parren in een T-bar. Deze footswitch is geschikt voor de Multi Par modellen van Cameo.

JB Systems COB-4BAR voetcontroller

€39,90

In het bezit van de JB Systems COB-4BAR? Met deze voetcontroller kun je de belangrijkste functies met je voeten bedienen. Ideaal voor artiesten en bands.

JB Systems CA-32/F Voetcontroller voor CA-32

€45,00

Voetcontroller voor de JB Systems CA-32 lichtcontroller. Gemakkelijke bediening van de meeste CA-32 functies door middel van slechts 4 voetschakelaars! Perfect voor bands of muzikanten die hun eigen belichting willen bedienen.

Showtec Voetpedaal voor Compact Lightset

€49,00

Dit voetpedaal is ideaal te gebruiken met de Showtec 30272 Compact lightset MKII. Met deze foot switch kan je onder andere de kleur en een voorgeprogrammeerd programma selecteren.