LED lichteffecten

Showtec Mushroom Q6 LED lichteffect

€99,00

Deze Showtec Mushroom Q6 is een LED uitvoering van de mushroom lichteffecten van vroeger. De mushroom heeft twee krachtige 12W 6-kleurige LED's die voor heldere en krachtige lichtstralen zorgen die zich door de ruimte bewegen.

Cameo UVO LED lichteffect

€239,00

De Cameo UVO is een 5-in-1 lichteffect dat voor een kleurrijk, feestelijk en zaalvullend effect zorgt. Zo heeft hij een rode en groene burst laser, een stroboscoop, moonflower, wash en blacklight in zich.

JB Systems LED Seawave 100W water lichteffect

€379,00

Creëer een golvend watereffect op de muur, vloer of op het plafond met de JB Systems LED Seawave 100W. Dit lichteffect is voorzien van een 100W LED die voor een krachtig effect zorgt.

Cameo Multi FX Bar lichteffecten bar

€477,00

De Cameo Multi FX Bar is een bar met diverse effecten zoals LED-spots, LED-derby, stroboscoop en laser. Dit multi-effect zorgt voor een kleurrijk en zaalvullend disco-effect.

Cameo Flat Storm 3-in-1 LED-par laser en strobo lichteffect

€185,00

De Cameo Flat Storm 3-in-1 is een lichteffect dat gebruikt kan worden als LED-par, laser of stroboscoop. Door zijn 3 verschillende effecten zorgt dit lichteffect voor een zeer leuk en kleurrijk effect.

Cameo Superfly FX derby met Laser LED- en laser lichteffect

€149,00

De Cameo Superfly FX is een 2-in-1 lichteffect dat voorzien is van een LED-uitvoering van het traditionele derby-effect en een rood met groen lasereffect.

Showtec Galaxy 360 retro LED lichteffect

€918,00

Oude tijden herleven wanneer je deze Showtec Galaxy 360 aanzet. Steeds meer oude lichteffecten worden voorzien van LED lampen en terug op de markt gebracht. Bij deze Showtec Galaxy 360 is dat concept zeer goed geslaagd!

Showtec Astro 360 XL retro LED lichteffect

€866,00

De Showtec Astro 360 XL is de grote broer van de Astro 360. Dit is een retro lichteffect zoals we deze van vroeger kennen van bijvoorbeeld Clay Paky en Coemar, maar dan in een nieuw jasje.

Showtec Data Flash LED lichteffect

€225,00

De Showtec Data Flash is een compacte LED stroboscoop met een intense flitssnelheid. Daarnaast biedt hij de mogelijkheid om 8 aparte secties afzonderlijk aan te sturen. Ook een blinderfunctie behoort tot de mogelijkheden.

Cameo QuadRoll 40 4-voudige barrelscanner LED lichteffect

€299,00

De Cameo QuadRoll 40 is een 4-voudig barrelscan lichteffect, iedere barrel is uitgevoerd met een 10 Watt RGBW LED. Door de scanners met diverse kleuren te combineren krijg je een kleurrijk en zaalvullend effect.

Cameo Ara Derby matrix LED beam Lichteffect

€189,00

De Cameo Ara is een LED lichteffect met 6 lenzen. Doordat deze lenzen allemaal in een andere richting staan, is de Ara een leuk lichteffect met een grote spreiding in allerlei kleuren.

Cameo Voodoo Derby en stroboscoop LED lichteffect

€199,00

De Cameo Voodoo is een 2-in-1 lichteffect. Hij is namelijk voorzien van 20 rode, groene, blauwe en amber-kleurige LED's, maar heeft daarnaast ook nog 12 witte stroboscoop LED's.

Cameo Eye-Eye Derby matrix LED beam Lichteffect

€185,00

De Cameo Eye-Eye is een LED lichteffect met maar liefst 24 LED's met een vermogen van 3 Watt per stuk. Deze LED's zijn verspreid over 6 lenzen die allemaal in een andere hoek staan.

Cameo Wayfarer Derby LED lichteffect

€169,00

De Wayfarer is één van de vele lichteffecten van het Duitse merk Cameo. Je herkent hem direct aan zijn 4 grote lezen, die wel wat weg hebben van 4 ogen. In de behuizing zitten 16 RGBA LED's van 3 Watt per stuk. Deze zorgen voor een kleurrijk effect.

Cameo Serum 3-in-1 Derby, moonflower en stroboscoop LED lichteffect

€209,00

De Cameo Serum kunnen we samenvatten als een uitgebreid LED lichteffect, waarin een stroboscoop, moonflower en derby zijn verwerkt. Het zorgt voor waanzinnige effecten, die je kunt aansturen in een 4- of 7-kanaals DMX modus.

American DJ Warlock LED lichteffect

€999,00

Scanners zijn er al vele jaren, maar die hadden geen Philips MSD 2R lamp. Deze American DJ Warlock heeft dat wel! Daarnaast heeft hij 12 gobo's (+ open) en 12 kleuren (+wit). Met in totaal 8 DMX-kanalen maak je een waanzinnig effect.

American DJ Asteroid 1200 LED lichteffect

€1.499,00

Cafés, discotheken en drive-in shows opgelet! De Asteroid 1200 is een waanzinnig LED lichteffect van American DJ. Deze bol kan oneindig om zijn as draaien en heeft blauwe, groene, rode en witte LED's aan boord.

Cameo Storm FX derby met stroboscoop en laser 3-in-1 lichteffect

€225,00

De Cameo Storm FX is een derby, laser en stroboscoop in één behuizing! Dit zorgt ervoor dat hij geschikt is voor talloze toepassingen. Hij heeft een 2-kanaals en 12-kanaals DMX mode, zodat je hem tot in detail kunt bedienen.

Cameo Superfly XS derby met stroboscoop LED lichteffect

€99,00

Creëer het Derby-effect zoals je dat kent van vroeger met de Cameo Superfly XS. Dit kleine lichteffect is voorzien van een 3 Watt LED en 48 lenzen, maar heeft ook nog 16 witte stroboscoop LED's.