Universele flightcases

DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1

€39,00

De DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1 is een universele koffer, voorzien van plukschuim. Hierdoor kan de gebruiker zelf het schuimformaat bepalen en dat maakt de case geschikt voor talloze toepassingen.

DAP UCA-UFC2 Universal foam case 2

€84,00

Dankzij het plukschuim bepaal je zelf de perfecte pasvorm. De DAP universal foam case 2 behoort tot onze meest populaire producten.

DAP UCA-UFC3 Universal foam case 3

€199,00

De DAP UCA-UFC3 Universal foam case 3 is voorzien van plukschuim. Hierdoor kan de gebruiker zelf het schuimformaat bepalen en dat maakt de case geschikt voor talloze toepassingen.

ProDJuser UC-2 Universele flightcase

€119,00

De ProDJuser UC-2 is een stevige flightcase die inzetbaar is voor legio toepassingen. De binnenzijde is voorzien van enkele lagen plukschuim, zodat je zelf de exacte indeling kunt bepalen.

DAP UCA-SC1 Stack Case 1 Universele flightcase

€113,00

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC1 Stack Case 1 is een flightcase van het merk DAP.

DAP UCA-SC2 Stack Case 2 Universele flightcase

€122,00

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC2 Stack Case 2 is een flightcase van het merk DAP.

DAP UCA-SC3 Stack Case 3 Universele flightcase

€147,00

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC3 Stack Case 3 is een flightcase van het merk DAP.

DAP UCA-SC4 Stack Case 4 Universele flightcase

€179,00

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC4 Stack Case 4 is een flightcase van het merk DAP.

DAP UCA-SCVWB Wielplaat voor stack case

€69,00

Wielplaat ontworpen voor de DAP Stack Case value line serie.

Accu-case ACF-SA/Transport Case XXL universele flightcase

€132,00

De Accu-Case Transport Case XXL is de grootste case in de serie. Hij is voorzien van een scharnierende deksel en twee opbouw handvatten. Ideaal voor het vervoeren van bekabeling bijvoorbeeld.

Accu-case ACF-SA/Transport Case L universele flightcase

€79,00

De Accu-Case Transport Case L maakt deel uit van een hele serie aluminium cases. Dankzij zijn materiaal weegt de kist zelf niet veel, maar is hij toch degelijk genoeg voor allerlei toepassingen.

Accu-case ACF-SA/Transport Case M universele flightcase

€82,00

Liggen jouw lichteffecten, kabels of microfoons ook altijd overal? In deze Transport Case M van Accu-Case is genoeg ruimte voor allerlei producten.

Accu-case ACF-SA/Transport Case XL universele flightcase

€105,00

Accu-Case levert een hele serie universele aluminium flightcases onder de noemer Transport Case. Dit is de XL versie, geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld bekabeling.

DAP Stack case 6 universele flightcase

€237,00

De Stack Case serie is al jaren een populaire serie van DAP. Hij bestaat uit diverse universele flightcases. Deze DAP Stack Case 6 is één van de grotere cases uit de serie. Hij is ideaal voor het opbergen van statieven of kabels.

Power Dynamics PD-FA4 Roadie 8 laden flightcase

€545,00

Op zoek naar een flightcase waar je echt veel in kwijt kunt? Dan kun je niet om deze PD-FA4 flightcase van het merk Power Dynamics heen. Hij biedt 8 laden die ideaal zijn voor het opbergen van kabels of accessoires.

DAP UCA-SCV1 Stack case H1 Value Line stapelbare flightcase

€35,00

De Stack Case H1 value line maakt deel uit van een serie kisten die eenvoudig stapelbaar zijn. Deze heeft een hoogte van 165mm.

DAP UCA-SCV2 Stack case H2 Value Line stapelbare flightcase

€41,50

De Stack Case H2 value line maakt deel uit van een serie kisten die eenvoudig stapelbaar zijn. Deze heeft een hoogte van 235mm.

DAP UCA-SCV3 Stack case H3 Value Line stapelbare flightcase

€47,50

De Stack Case H3 value line maakt deel uit van een serie kisten die eenvoudig stapelbaar zijn. Deze heeft een hoogte van 285mm.

DAP UCA-SCV4 Stack case H4 Value Line stapelbare flightcase

€52,00

De Stack Case H4 value line maakt deel uit van een serie kisten die eenvoudig stapelbaar zijn. Deze heeft een hoogte van 345mm.

DAP UCA-SCVCO Deksel voor stack case

€5,25

Deksel ontworpen voor de DAP Stack Case value line serie.

In deze categorie staan allerlei universele flightcases. Deze cases zijn inzetbaar voor diverse toepassingen. Sommige cases zijn van kunststof, anderen van hout. De één is gevuld met schuim, de ander niet. En natuurlijk zit er ook een behoorlijk verschil in de maatvoering.