MIDI controller flightbags

Denon DJ FB2000 draagtas voor MC2000

€69,00

De Denon DJ FB2000 is een stevige flightbag voor de MC2000 controller. Hij heeft ook genoeg ruimte voor het opbergen van een laptop, hoofdtelefoon en diverse kabels.

Pioneer Flightbag voor DDJ-SR/RR

€69,00

Met deze flightbag van Pioneer komt je DDJ-SR of DDJ-RR altijd schadevrij op locatie aan. De flightbag beschermt de controllers niet alleen tegen krassen en andere beschadigingen, ook stof krijgt geen kans als je de controller in deze flightbag doet.

Pioneer Flightbag voor XDJ-700

€69,00

Voor vrijwel elk DJ product is wel een flightcase of flightbag te vinden. Zo ook voor de Pioneer XDJ-700. Pioneer ontwierp hier zelf een flightbag voor waar de XDJ-700 naadloos in past. Een mooie koffer met ruimte voor je kabeltjes.

Pioneer Flightbag voor XDJ-1000/XDJ-1000MK2

€79,00

De Pioneer DJC-1000BAG is een ontzettend praktische flightbag voor een XDJ-1000 of XDJ-1000MK2 speler. Hij past er naadloos in, zodat je hem de beste bescherming biedt. Ook is er nog een apart vakje waar je de kabels in kunt opbergen. Ideaal!

Pioneer Flightbag voor Toraiz SP-16

€99,00

Dat een degelijke flightbag niet de hoofdprijs hoeft te kosten bewijst Pioneer met deze tas die speciaal is ontwikkeld voor de Pioneer Toraiz SP-16. Compleet voorzien van noppenschuim en een apart compartiment voor de kabeltjes.

Pioneer DJC-B/WEGO3 transporttas

€65,00

De Pioneer DJC-B/WEGO3 is een compacte transporttas die geschikt is voor diverse Pioneer DJ controllers. Hij is speciaal ontworpen voor de Pioneer DDJ-RB, DDJ-SB, DDJ-SB2 en DDJ-WeGO3.

UDG Creator MIDI Controller Case 17 met wielen
Sale

UDG Creator MIDI Controller Case 17 met wielen

€159,00 €139,00

Speciaal ontworpen voor jouw MIDI-Controller en laptop, deze UDG Bagpack trolley is ideaal voor de reisende DJ. De rugzak is uitgevoerd met wielen en een handig in- en uitschuifbaar handvat, zo kun je de rugzak overal heen rijden.

UDG Creator hardcase voor Traktor Kontrol S8

€89,00

Ben je in het bezit van de Native Instruments Traktor Kontrol S8 controller? Hij past perfect in deze hardcase die speciaal door UDG ontworpen is.

UDG Ultimate Midi Controller SlingBag large zwart/oranje

€139,00

Deze flightbag van UDG is gemaakt voor de grotere MIDI-controllers. Denk hierbij aan de Native Instruments Traktor Kontrol S5, Pioneer DDJ-SB2, Numark Mixtrack Quad, Reloop Beatmix 2 MK2, Denon MC4000 en Akai MPC Renaissance.

Native Instruments Traktor Kontrol X1, Z1 en F1 flightbag

€38,00

Deze Native-Instruments flightbag is speciaal ontworpen voor de Kontrol X1, Z1 en F1 controllers.

Pioneer DJC-SC2 XDJ-AERO en DDJ-Ergo Flightbag

€188,00

De Pioneer DJC-SC2 is een flightbag die speciaal ontworpen is voor de XDJ-Aero, DDJ-SR en de DDJ-Ergo controllers. Vanaf nu vervoer je je controller met een optimale bescherming.

Pioneer DJC-SC3 XDJ-R1 Flightbag

€189,00

Met de Pioneer DJC-SC3 haal je een nette flightbag in huis voor de Pioneer XDJR1 controller. Deze flightbag is ook te dragen als rugzak en voorzien van extra ruimte voor het opbergen van een laptop en accessoires zoals een koptelefoon.

Pioneer DJC-SC5 DDJ-SX, T1 en S1 Flightbag

€209,00

Met deze stijlvolle flightbag neem je je controller eenvoudig overal mee naar toe. De Pioneer DJC-SC5 biedt niet alleen ruimte aan je controller, hij is ook voorzien van diverse extra opbergvakken voor een laptop en accessoires.

Accu-case ASC-AS-190 Flightbag voor MIDI controllers

€49,00

Deze flightbag van Accu-Case is geschikt voor het opbergen en vervoeren van een MIDI controller. Kijk even goed naar de afmetingen om te zien of jouw MIDI controller er ook in past.

Onze MIDI controller flightbags zorgen voor de nodige bescherming van je MIDI controller. Of kies je toch liever voor een flightcase uit ons ruime assortiment? In beide gevallen kun je altijd in onze winkel meer informatie verkrijgen over de producten van merken als UDG, Accu-case en Pioneer.