Luidsprekerhoezen

LD Systems Luidsprekerhoes voor Road Buddy 10

€39,00

Deze luidsprekerhoes past exact om een LD Systems Road Buddy 10. Het is een mobiele set, dus de wieltjes moeten ten alle tijden vrij zijn. Dit heeft LD Systems prima opgelost met deze hoes, gemaakt van waterafstotend nylon.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger 15 G3

€45,00

Een nieuwe serie LD Systems Stinger luidsprekers, betekent ook een nieuwe serie luidsprekerhoezen. Deze hoes is op maat gemaakt voor de LD Systems Stinger 15 G3 en zit als gegoten!

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger 12 G3

€38,00

De luidsprekerhoezen die fabrikanten leveren zijn niet altijd de meest stevige hoezen. Deze luidsprekerhoes voor de LD Systems Stinger 12 G3 is daar echt een uitzondering op. Hij is namelijk oerdegelijk en voorzien van 8mm dikke vulling.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger 10 G3

€30,00

Niet vaak kom je zo'n stevige luidsprekerhoes tegen als dit type van LD Systems. Hij is op maat gemaakt voor de Stinger 10 G3 en past helemaal perfect. Hij is vervaardigd uit waterafstotend nylon en voorzien van kabelcompartiment.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger 8 G3

€24,00

Wie in het bezit is van de LD Systems Stinger 8 G3 luidspreker wil daar waarschijnlijk liever geen krassen op krijgen. Daarom ontwierp LD Systems deze oerdegelijke luidsprekerhoes, op maat gemaakt voor de Stinger 8 G3.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger Sub 18 G3

€52,90

Regelmatig leveren fabrikanten luidsprekerhoezen voor hun producten. Vaak zijn dat simpele, dunne hoesjes, maar niet bij LD Systems. Deze hoes voor de Stinger Sub 18 is namelijk gemaakt van waterafstotend nylon en heeft een 8mm dikke vulling.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger Sub 15 G3

€47,90

De LD Systems Stinger Sub 15 G3 optimaal beschermen? Het kan met deze fijne luidsprekerhoes, die op maat gemaakt is voor deze subwoofer. Hij is vervaardigd uit waterafstotend nylon en voorzien van flapjes voor de handgrepen.

LD Systems Luidsprekerhoes voor MAUI 11 G2 subwoofer

€39,00

Als je in het bezit bent van een LD Systems MAUI 11 G2 systeem dan wil je die waarschijnlijk goed beschermen tijdens transport. Deze hoes is speciaal ontworpen voor de subwoofer van de MAUI 11 G2. Gemaakt van waterafstotend nylon.

LD Systems Luidsprekerhoes voor MAUI 11 G2 satelliet speaker

€58,00

In deze zeer stevige luidsprekerhoes van LD Systems plaats je eenvoudig beide delen van de satelliet kolom van de MAUI 11 G2. Zo zorg je ervoor dat de set krasvrij en stofvrij blijft. Bovendien is hij eenvoudig mee te nemen.

LD Systems Luidsprekerhoes voor MAUI 28 G2 subwoofer

€35,00

Zeer degelijke luidsprekerhoes, speciaal ontwikkeld voor de LD Systems MAUI 28 G2 subwoofer. Hij is precies op maat gemaakt, waardoor hij de ideale pasvorm heeft. De handgrepen blijven uiteraard bereikbaar.

LD Systems Luidsprekerhoes voor MAUI 28 G2 satelliet speaker

€68,00

Ben je in het bezit van de LD Systems MAUI 28 G2? Voor dit luidsprekersysteem zijn 2 hoezen verkrijgbaar. Eén voor de subwoofer en één voor de satelliet speaker. Dat is deze hoes, gemaakt van nylon en voorzien van 8mm dikke vulling.

LD Systems Roadjack 10 PC beschermhoes

€37,50

Deze beschermhoes is speciaal gemaakt voor de LD Systems Roadjack 10. Er zijn uitsparingen gemaakt om op elk moment bij de handgrepen te kunnen.

LD Systems Roadjack 8 PC beschermhoes

€34,00

Deze beschermhoes is speciaal gemaakt voor de LD Systems Roadjack 8. Er zijn uitsparingen gemaakt om op elk moment bij de handgrepen te kunnen.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Stinger MIX 6 G2 set

€43,95

In het bezit van 2 LD Systems MIX6G2 of MIX6AG2 speakers? In deze transporttas kun je ze veilig en krasvrij opbergen en vervoeren.

LD Systems Luidsprekerhoes voor MAUI 5 satellieten

€45,00

Met deze luidsprekerbeschermhoes berg je je 3-delige LD Systems MAUI 5 array satelliet goed op tijdens bijvoorbeeld transport. De tas is gemaakt van stevig nylon.

LD Systems Luidsprekerhoes voor MAUI 5 subwoofer

€35,00

Bescherm de actieve subwoofer van de LD Systems MAUI 5 tijdens transport met deze luidsprekerbeschermhoes. Deze hoes is speciaal ontwikkeld voor de MAUI 5 subwoofer.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Dave 8 subwoofer

€75,00

Neem jij de LD Systems Dave 8 XS of Dave 8 Roadie wel eens mee op pad? Dan kan deze beschermhoes voor de subwoofer niet ontbreken. Deze hoes is voorzien van wieltjes aan de onderzijde en een apart compartiment voor kabels.

LD Systems Luidsprekerhoes voor Dave 8 satelliet speakers

€45,00

Deze luidsprekerhoes is speciaal gemaakt voor het opbergen en vervoeren van 2 LD Systems Dave 8 (Roadie) satelliet luidsprekers. LD Systems heeft aan alles gedacht, er is namelijk ook ruimte voor het opbergen van de bekabeling.

DAP Luidsprekerhoezen set voor DAP Live Mini

€106,00

Deze set bestaat uit 4 luidsprekerhoezen voor de DAP Live Mini geluidsset.

LD Systems Luidsprekerhoes voor CURV500 subwoofer

€85,00

Bescherm de subwoofer van jouw LD Systems CURV500 set goed tijdens transport met deze op maat gemaakte transport trolley.

Een goede hoes voor je luidsprekers is natuurlijk een must. Makkelijk te vervoeren en voor alle boxen beschikbaar. Voor nog meer stevigheid kijkt eens naar de luidspreker flightcases.