Neutrik

Page:

Neutrik NAC3MPB powercon chassisdeel

€3,05

De NAC3MPB van Neutrik is een 3-polig chassisdeel, dat te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van Powercon is dat de connector pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in dit chassisdeel.

Neutrik NA USB-W doorvoer chassisdeel nikkel

€5,10

Neutrik NA USB chassisdeel, nikkel. De achterkant van dit chassisdeel is voorzien van een USB B stekker, zodat er niet gesoldeerd hoeft te worden.

Neutrik NAC3FCB powercon kabeldeel

€5,90

De NAC3FCB van Neutrik is een 3-polige stroomaansluiting, die te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van deze Powercon plug is dat hij pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in een chassisdeel.

Neutrik NAC3MX-W powercon True1 kabeldeel

€6,95

De Neutrik powercon True1 is een extra uitvoering naast de normale blauwe en witte powercon connectors. Deze NAC3MX-W is geschikt om een product aan te sluiten op een uitgaande spanning.

Neutrik NA USB-W B doorvoer chassisdeel zwart

€5,50

Neutrik NA USB chassisdeel, zwart. De achterkant van dit chassisdeel is voorzien van een USB B stekker, zodat er niet gesoldeerd hoeft te worden.

Neutrik NAC3FCA powercon kabeldeel

€5,90

De NAC3FCA van Neutrik is een 3-polige stroomaansluiting, die te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van deze Powercon plug is dat hij pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in een chassisdeel.

Neutrik NP2RX Mono jack kabeldeel haaks

€3,20

Dit is de Neutrik NP2RX, een haakse uitvoering van de bekende Neutrik Jack plug. Je soldeert hem eenvoudig aan een signaalkabel.

Neutrik NC5MXX-BAG Male XLR kabeldeel 5p zwart

€6,70

De Neutrik NC5MXX-BAG is de zwarte uitvoering van de bekendste 5-polige XLR male connector. Voorzien van verzilverde contacten.

Neutrik NAC3MPA powercon chassisdeel

€3,05

De NAC3MPA van Neutrik is een 3-polig chassisdeel, dat te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van Powercon is dat de connector pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in dit chassisdeel.

Neutrik SCDX Afdekkapje zwart

€1,20

Met dit afdekkapje van Neutrik bescherm je jouw chassisdelen tegen het indringen van stof, vocht en vuil. Het chassisdeel dient hiervoor eerst in dit afdekkapje bevestigd te worden. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Neutrik NL8FC 8-polige speakonplug

€11,65

Neutrik NL8FC 8-polige speakonconnector. De industriestandaard op het gebied van 8-polige luidsprekeraansluitingen.

Neutrik NC3MRX Haaks Male XLR kabeldeel 3p

€5,95

De Neutrik NC3MRX is een haakse male XLR plug. Dit is de haakse 3-polige uitvoering van de bekende Neutrik XLR plug.

Neutrik BXX7 gekleurde tule voor XLR plug violet

€0,65

Met de Neutrik BXX7 geef je een kleur aan het uiteinde van je plug. Deze gekleurde tule is geschikt voor XLR pluggen en is violet.

Neutrik NF2DB2 RCA chassisdeel rood

€4,30

Degelijk inbouw RCA chassisdeel van Neutrik. De behuizing is zwart, de connector is rood.

Neutrik NA3MDF XLR doorvoer adapter

€7,35

Je zoekt een mogelijkheid om racks eenvoudig te bekabelen, zonder te solderen? Dan is deze Neutrik XLR doorvoer adapter precies wat je nodig hebt!

Neutrik NL2FX 2-polige speakonplug

€3,15

De Neutrik NL2FX is de 2-polige uitvoering van de populaire NL4FX. Deze speakon-connector is compatible met alle 2- en 4-polige speakon chassisdelen.

Neutrik NC3FD-LX-BAG Female XLR chassisdeel 3p zwart

€3,85

Neutrik NC3FD-LX-BAG, female XLR chassisdeel. Dit is de zwarte uitvoering van het bekende 3-polige Neutrik XLR chassisdeel.

Neutrik werd in 1975 opgericht door Bernhard Weingartner en de twee eigenaren van NeuElektrik AG, Gebhard Sprenger en Josef Gstoehl. Het bedrijf uit Liechtenstein is marktleider op het gebied van audiopluggen en chassisdelen. Ook zijn zij ondermeer de bedenkers Powercon en Speakon. 

Professioneel gebruik
De producten van Neutrik zijn oerdegelijk en zeer geschikt voor veelvuldig gebruik. Dit is ook de reden waarom we hun producten terugzien bij veel verhuurbedrijven. Veel bedrijven die zelf hun bekabeling maken kiezen voor Neutrik, hun XLR pluggen en chassisdelen zien we dan ook overal terug. Ook het aanbod in Jack, RCA, mini XLR en luidsprekerpluggen en chassisdelen van Neutrik is groot.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit merk kun je natuurlijk altijd op de website van Neutrik terecht.