Neutrik

Neutrik NAC3FCA powercon kabeldeel

€5,90

De NAC3FCA van Neutrik is een 3-polige stroomaansluiting, die te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van deze Powercon plug is dat hij pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in een chassisdeel.

Neutrik NAC3MPA powercon chassisdeel

€3,05

De NAC3MPA van Neutrik is een 3-polig chassisdeel, dat te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van Powercon is dat de connector pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in dit chassisdeel.

Neutrik NAC3FCB powercon kabeldeel

€5,90

De NAC3FCB van Neutrik is een 3-polige stroomaansluiting, die te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van deze Powercon plug is dat hij pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in een chassisdeel.

Neutrik NE8FDY-C6 Ethercon CAT6 chassisdeel zilver

€21,25

Op zoek naar een manier om snel data over te brengen? Dit Neutrik CAT6 chassisdeel is eenvoudig in te bouwen dankzij zijn standaard D-size formaat. Het chassisdeel is bovendien stof- en waterbestendig. Dit is de zilveren uitvoering.

Neutrik NC3FXX Female XLR kabeldeel 3p

€3,50

De Neutrik NC3FXX is waarschijnlijk de bekendste female XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied.

Neutrik NE8FDP RJ45 doorvoer chassisdeel

€9,65

Bouw een RJ45 doorvoer chassisdeel in je patchpaneel voor het aansluiten van allerlei apparatuur. Zo kun je de Neutrik NE8FDP gebruiken voor het maken van een internet aansluiting of als DMX converter.

Neutrik NAC3MPB powercon chassisdeel

€3,05

De NAC3MPB van Neutrik is een 3-polig chassisdeel, dat te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van Powercon is dat de connector pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in dit chassisdeel.

Neutrik NE8FDP-B RJ45 doorvoer chassisdeel zwart

€9,90

Bouw een RJ45 doorvoer chassisdeel in je patchpaneel voor het aansluiten van allerlei apparatuur. Zo kun je de Neutrik NE8FDP-B gebruiken voor het maken van een internet aansluiting of als DMX converter.

Neutrik XXCR kleurring voor XLR transparant

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXCR kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de transparante variant.

Neutrik NA USB-W B doorvoer chassisdeel zwart

€5,50

Neutrik NA USB chassisdeel, zwart. De achterkant van dit chassisdeel is voorzien van een USB B stekker, zodat er niet gesoldeerd hoeft te worden.

Neutrik NTP3RC-B Mini jack kabeldeel stereo haaks zwart

€4,25

De Neutrik NTP3RC-B is een mini jack kabeldeel, in een haakse uitvoering. Ondanks het compacte formaat biedt deze plug een prima trekontlasting en is hij geschikt voor kabels van 2 tot 4.5mm. Deze zwarte versie is voorzien van vergulde soldeercontact...

Neutrik NA3FDM XLR doorvoer adapter

€7,35

Je zoekt een mogelijkheid om je racks eenvoudig te bekabelen, zonder te solderen? Dan is deze Neutrik XLR doorvoer adapter precies wat je nodig hebt!

Neutrik NAC3MM-1 Powercon koppelbus

€17,45

Koppel gemakkelijk, veilig en snel je Powercon bekabeling met deze Neutrik NAC3MM-1. Deze koppelbus is uitgevoerd met de standaard Powercon chassisdelen, hij heeft dus een blauwe Powercon ingang en een witte Powercon uitgang.

Neutrik SCDX Afdekkapje zwart

€1,20

Met dit afdekkapje van Neutrik bescherm je jouw chassisdelen tegen het indringen van stof, vocht en vuil. Het chassisdeel dient hiervoor eerst in dit afdekkapje bevestigd te worden. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Neutrik NC3MXX-B Male XLR kabeldeel 3p zwart

€3,40

De Neutrik NC3MXX-B is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3MXX-B is de zwarte uitvoering met gouden contacten.

Neutrik NC3MXX Male XLR kabeldeel 3p

€2,95

De Neutrik NC3MXX is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied.

Neutrik NDP dummy plug voor RCA chassisdeel

€0,50

Stof en vuil kunnen zorgen voor een slechte audioverbinding. Om dit te voorkomen heeft Neutrik onder andere de NDP dummy plug op de markt gebracht. Deze plug is speciaal ontworpen voor bescherming van RCA chassisdelen.

Neutrik BXX4 gekleurde tule voor XLR plug geel

€0,65

Met de Neutrik BXX4 geef je een kleur aan het uiteinde van je plug. Deze gekleurde tule is geschikt voor XLR pluggen en is geel.

Neutrik werd in 1975 opgericht door Bernhard Weingartner en de twee eigenaren van NeuElektrik AG, Gebhard Sprenger en Josef Gstoehl. Het bedrijf uit Liechtenstein is marktleider op het gebied van audiopluggen en chassisdelen. Ook zijn zij ondermeer de bedenkers Powercon en Speakon. 

Professioneel gebruik
De producten van Neutrik zijn oerdegelijk en zeer geschikt voor veelvuldig gebruik. Dit is ook de reden waarom we hun producten terugzien bij veel verhuurbedrijven. Veel bedrijven die zelf hun bekabeling maken kiezen voor Neutrik, hun XLR pluggen en chassisdelen zien we dan ook overal terug. Ook het aanbod in Jack, RCA, mini XLR en luidsprekerpluggen en chassisdelen van Neutrik is groot.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit merk kun je natuurlijk altijd op de website van Neutrik terecht.