MagicFX

Page:

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour

€6,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is multicolour en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Stage Propellor LED

€3.589,00

Ooit zo'n grote ventilator gezien die ook nog eens van kleur kan veranderen? Magic FX doet menigeen verbazen met deze Stage Propellor LED.

MagicFX Stage Flame vlammenwerper

€1.840,00

De Magic FX Stage Flame is een professionele vlammenwerper die we vooral tegen komen op de grotere locaties zoals buitenfestivals, concerten en evenementen.

MagicFX CO2 Backpack voor gasfles

€216,00

Bij een mobiele CO2 Gun of CO2 Pistol moet je niet gebonden zijn aan een gasfles op het podium. Die kan vanaf nu in deze CO2 Backpack. Ideaal voor festivals!

MagicFX Electric Streamer Cannon 80cm multicolour

€7,50

De Electric Streamer cannon kan worden afgeschoten met de Magic FX Power Shot, Showtec FX Shot of de Magic FX Confetti Gun. De lengte van deze cannon is 80cm en de buis is gevuld met multicolour streamers. De output is zo'n 20 meter.

MagicFX Confetti Gun

€795,00

Met deze Magic FX Confetti Gun schiet je met een vinger elektrische streamer- of confetticannons af waar vervolgens snippers of slierten uit schieten.

MagicFX Power Shot

€196,00

De Magic FX power Shot is een van de meest verkochte confetti schietsystemen van Europa. Plaats een confetti- of streamercannon in de Power Shot en schieten maar!

MagicFX Pixie Dust confetti 6x6mm zilver

€16,95

Met de Magic FX Pixie Dust confetti zorg je voor het effect van zilveren regen wat naar beneden dwarrelt. In combinatie met lichteffecten of lasers maak je het effect nog groter en specialer.

MagicFX Electric Cannon 80cm leeg

€5,45

Lege Magic FX cannon om te vullen met verschillende kleuren of vormen confetti. De shooter is eenmalig bruikbaar en is elektrisch af te schieten.

MagicFX Electric Streamer Cannon 50cm goud metallic

€7,95

Streamers zijn lange slierten die uitrollen wanneer ze onder druk worden weggeschoten. Deze streamercannon is gevuld met gouden streamers van folie.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm wit+zilver

€7,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is wit+zilver en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 80cm goud metallic

€7,35

Dit is de luxe versie van de normale handheld shooter. Hij is 80cm lang en gevuld met gouden reflecterende metallic confetti. Eenvoudig af te schieten.

MagicFX Metallic confetti 55x17mm zilver metallic

€14,80

Plastic zak gevuld met duizenden zilveren confettisnippers van 55x17mm. Voorzien van een reflecterende folielaag zodat de confetti extra glinstert in de lucht.

MagicFX Electric Streamer Cannon 80cm wit+zilver

€8,35

Uit deze Electric Streamer cannon van Magic FX komen witte en zilveren streamers. Ze zijn gemaakt van een reflecterende folie. Maar liefst 80cm lang en wit met zilver van kleur.

MagicFX Electric Streamer Cannon 50cm zilver metallic

€7,95

Streamers zijn lange slierten die uitrollen wanneer ze onder druk worden weggeschoten. Deze streamercannon is gevuld met zilveren streamers van folie.

MagicFX Effectivator 4 controller

€430,00

Diverse special effects eenvoudig bedienen? Het kan met deze Magic FX Effectivator 4. De ideale controller voor CO2 Jets of Power Shots bijvoorbeeld.

MagicFX Shot Base Wireless

€1.499,00

Met de Magic FX Shot Base Wireless schiet je in no-time tot wel 4 cannons gevuld met confetti of streamers af met een druk op de knop van de afstandsbediening.

MagicFX Electric Streamer Cannon 80cm blauw metallic

€9,20

Uit deze Electric Streamer cannon van Magic FX komen blauwe streamers. Ze zijn gemaakt van een reflecterende folie. Maar liefst 80cm lang en blauw van kleur.

MagicFX Electric UV Confetti Cannon 80cm Fluo geel

€9,55

Magic FX heeft vele soorten confetti. Wat te denken van deze gele fluoriserende confetti die elektrisch kan worden afgeschoten met de Power Shot.

Magic FX is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van special effects. In hun pand in Boxtel worden de meest spectaculaire confettishooters, CO2 effecten en vuureffecten, maar ook ventilators en valdoeksystemen.

Special effects vulling
Voor veel special effects is ook vulling nodig. Magic FX produceert deze consumables. Zo zijn er zakken confetti en streamers in enorm veel verschillende kleuren. Ook kleurpoeder, vuurvloeistoffen en rookvloeistoffen behoren tot het Magic FX assortiment.