MagicFX

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour

€6,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Stage Flame vlammenwerper

€1.840,00

De Magic FX Stage Flame is een professionele vlammenwerper die we vooral tegen komen op de grotere locaties zoals buitenfestivals, concerten en evenementen.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,95

Deze Electric confetti cannon is de grootste buis gevuld met confetti in het assortiment van Magic FX. De confettikleur is multicolour en hij is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Confetti Gun

€895,00

Met deze Magic FX Confetti Gun schiet je met een vinger elektrische streamer- of confetticannons af waar vervolgens snippers of slierten uit schieten.

MagicFX Power Drop valdoek unit

€260,00

De Magic FX Power Drop is een klein kastje geschikt voor het op afstand automatisch laten vallen van een doek, zoals een theaterdoek. Zodra er spanning op staat, schiet het haakje weg.

MagicFX Slowfall confetti 55x17mm multicolour

€9,20

Dit is de bekendste confetti die Magic FX levert. Het zijn normale snippers van 55x17mm maar daarom niet minder spectaculair. Dit is de multicolour uitvoering.

MagicFX Propaan gasdrukregelaar

€59,95

Met deze gasdrukregelaar bepaal je de druk die naar het aangesloten effect gaat. De druk uit een gasfles is namelijk niet altijd gelijk. Geschikt voor effecten zoals de Stage Flame.

MagicFX Power Shot

€196,00

De Magic FX power Shot is een van de meest verkochte confetti schietsystemen van Europa. Plaats een confetti- of streamercannon in de Power Shot en schieten maar!

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm donkergroen metallic

€6,95

De Electric Cannons van MagicFX zijn ontworpen in te gebruiken in één van de confettishooters van MagicFX, zoals de Power Shot, Confetti Gun of Confetti Pistol. Deze cannon is 50cm lang en voorzien van donkergroene PVC snippers.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm zilver metallic

€6,95

De Electric Cannons van MagicFX zijn ontworpen in te gebruiken in één van de confettishooters van MagicFX, zoals de Power Shot, Confetti Gun of Confetti Pistol. Deze cannon is 50cm lang en voorzien van zilveren PVC snippers.

MagicFX Electric Streamer Cannon 50cm goud metallic

€7,95

Streamers zijn lange slierten die uitrollen wanneer ze onder druk worden weggeschoten. Deze streamercannon is gevuld met gouden streamers van folie.

MagicFX Metallic confetti 55x17mm goud metallic

€14,80

Plastic zak gevuld met duizenden gouden confettisnippers van 55x17mm. Voorzien van een reflecterende folielaag zodat de confetti extra glinstert in de lucht.

MagicFX Electric Streamer Cannon 80cm multicolour

€7,50

De Electric Streamer cannon kan worden afgeschoten met de Magic FX Power Shot, Showtec FX Shot of de Magic FX Confetti Gun. De lengte van deze cannon is 80cm en de buis is gevuld met multicolour streamers. De output is zo'n 20 meter.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm goud metallic

€6,95

Metallic confetti is net even wat anders dan de normale papieren confetti. Het is voorzien van een folielaag. Deze electric cannon is 50cm lang en voorzien van gouden snippers.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 80cm multicolour

€6,75

Deze handheld confetti cannons schieten af door aan de onderkant van de buis te draaien. Deze shooter is 80cm lang en gevuld met multicolour confettisnippers.

MagicFX Electric Confetti Cannon 80cm wit metallic

€9,95

Deze Electric confetti cannons zijn gevuld met witte confettisnippers. Gemaakt van speciaal folie wat extra glinstert in de zon of in het licht. De lengte is 80cm.

MagicFX Electric Streamer Cannon 50cm donkergroen

€6,95

Uit deze Magic FX Electric streamer cannons komen donkergroene slierten. De buis is 50cm lang en kan worden afgeschoten met de Power Shot, Showtec FX Shot, Confetti Pistol of Confetti Gun.

MagicFX Electric Streamer Cannon 50cm zwart

€6,95

Uit deze Magic FX Electric streamer cannons komen zwarte slierten. De buis is 50cm lang en kan worden afgeschoten met de Power Shot, Showtec FX Shot, Confetti Pistol of Confetti Gun.

MagicFX FX Powder Red kleurpoeder

€24,95

Maak je feest onvergetelijk met het Magic FX Powder kleurpoeder. Dit rode poeder wordt verkocht per kilo en is uitermate geschikt als special effect. Het is vlamwerend en niet irriterend.

MagicFX Super Blaster XL

€2.065,00

Confettishooters zijn er in kleine en grote maten. Tot welke categorie deze Magic FX Super Blaster XL behoort kun je raden. Blaast 10 tot 15 kilo confetti per minuut!

Magic FX is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van special effects. In hun pand in Boxtel worden de meest spectaculaire confettishooters, CO2 effecten en vuureffecten, maar ook ventilators en valdoeksystemen.

Special effects vulling
Voor veel special effects is ook vulling nodig. Magic FX produceert deze consumables. Zo zijn er zakken confetti en streamers in enorm veel verschillende kleuren. Ook kleurpoeder, vuurvloeistoffen en rookvloeistoffen behoren tot het Magic FX assortiment.