MagicFX

Page:

MagicFX Stage Flame vlammenwerper

€1.840,00

De Magic FX Stage Flame is een professionele vlammenwerper die we vooral tegen komen op de grotere locaties zoals buitenfestivals, concerten en evenementen.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm multicolour

€6,25

Magic FX electric confetti cannon in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met multicolour confettisnippers en is elektrisch ontsteekbaar.

MagicFX Power Shot

€196,00

De Magic FX power Shot is een van de meest verkochte confetti schietsystemen van Europa. Plaats een confetti- of streamercannon in de Power Shot en schieten maar!

MagicFX Confetti Gun

€795,00

Met deze Magic FX Confetti Gun schiet je met een vinger elektrische streamer- of confetticannons af waar vervolgens snippers of slierten uit schieten.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 80cm lichtblauw

€6,75

Deze handheld confetti cannons schieten af door aan de onderkant van de buis te draaien. Deze shooter is 80cm lang en gevuld met lichtblauwe confettisnippers.

MagicFX Electric Confetti Cannon 50cm roze metallic

€6,95

De Electric Cannons van MagicFX zijn ontworpen in te gebruiken in één van de confettishooters van MagicFX, zoals de Power Shot, Confetti Gun of Confetti Pistol. Deze cannon is 50cm lang en voorzien van roze PVC snippers.

MagicFX Confetti pistol

€435,00

Confetti schieten bij een evenement? Het kan met grote shooters, maar dit Magic FX Confetti Pistol geeft een net zo spectaculair effect. Hij is geschikt voor elektrische confetti of streamer cannons van 40 of 50cm groot. Een waanzinnig effect!

MagicFX Electric Streamer Cannon 80cm rood metallic

€9,20

Uit deze Electric Streamer cannon van Magic FX komen rode streamers. Ze zijn gemaakt van een reflecterende folie. Maar liefst 80cm lang en rood van kleur.

MagicFX Electric Cannon 80cm leeg

€5,45

Lege Magic FX cannon om te vullen met verschillende kleuren of vormen confetti. De shooter is eenmalig bruikbaar en is elektrisch af te schieten.

MagicFX Stage Propellor LED

€3.589,00

Ooit zo'n grote ventilator gezien die ook nog eens van kleur kan veranderen? Magic FX doet menigeen verbazen met deze Stage Propellor LED.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 50cm oranje

€5,95

Handheld confetti cannon van Magic FX in de lengte van 50cm. Deze buis is gevuld met oranje confettisnippers en is eenvoudig te gebruiken.

MagicFX CO2 Backpack voor gasfles

€216,00

Bij een mobiele CO2 Gun of CO2 Pistol moet je niet gebonden zijn aan een gasfles op het podium. Die kan vanaf nu in deze CO2 Backpack. Ideaal voor festivals!

MagicFX Streamers 10m x 1.5cm wit

€2,95

De streamers van Magic FX zijn er in verschillende maten. Deze versie is 10m lang en 1,5cm breed. Natuurlijk brandvrij, vlekvrij en biologisch afbreekbaar.

MagicFX Handheld Confetti Cannon 28cm wit+zilver

€3,95

De Magic FX handheld confetti cannons kunnen handmatig worden afgeschoten. Dit is de versie van 28cm lang gevuld met witte en zilveren confettisnippers.

MagicFX Effectivator 4 controller

€430,00

Diverse special effects eenvoudig bedienen? Het kan met deze Magic FX Effectivator 4. De ideale controller voor CO2 Jets of Power Shots bijvoorbeeld.

MagicFX CO2 Gun

€320,00

Met de Magic FX CO2 gun schiet je grote, dikke, witte rookpluimen de lucht of het publiek in. Een erg gaaf effect wat we steeds vaker zien op festivals.

MagicFX Power Drop valdoek unit

€260,00

De Magic FX Power Drop is een klein kastje geschikt voor het op afstand automatisch laten vallen van een doek, zoals een theaterdoek. Zodra er spanning op staat, schiet het haakje weg.

MagicFX Swirl Fan

€865,00

De Magic FX Swirl Fan is het perfecte effect voor confetti die vanaf boven moet dwarrelen, zoals bij sneeuw. Vul de bak met confetti, hang hem in het plafond en zorg voor stroom.

MagicFX Base Plate voor Power Shot

€49,00

Met deze Base Plate zorg je er voor dat de Magic FX Power Shot mooi op zijn plaats blijft gaan tijdens het schieten. De plaat is gemaakt van staal en voorzien van diverse bevestigingsgaten.

MagicFX Power Shot cannonclamp met safetykabel

€24,50

Deze safetykabel van Magic FX voorkomt dat de confetticannon uit de Power Shot kan schieten. Zodoende schiet alleen de confetti uit de buis en blijft de buis altijd op z'n plek.

Magic FX is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van special effects. In hun pand in Boxtel worden de meest spectaculaire confettishooters, CO2 effecten en vuureffecten, maar ook ventilators en valdoeksystemen.

Special effects vulling
Voor veel special effects is ook vulling nodig. Magic FX produceert deze consumables. Zo zijn er zakken confetti en streamers in enorm veel verschillende kleuren. Ook kleurpoeder, vuurvloeistoffen en rookvloeistoffen behoren tot het Magic FX assortiment.