DAP

Page:
DAP Club Mate III Actieve geluidsset
Sale

DAP Club Mate III Actieve geluidsset

€3.945,00 €3.249,00

De DAP Club Mate 3 is een geluidset die bestaat uit 4 subwoofers van 15 inch elk en 2 satelliet luidsprekers van 12 inch. Het is de grotere broer van de Club Mate 1 en 2 en kan worden ingezet door drive-in shows, artiesten en bands.

DAP UCA-DRA1 Roadie case 12 HE laden flightcase

€465,00

Een hoop op te bergen? Deze Roadie case van DAP heeft 4 laden met veel opbergruimte. De flightcase heeft een hoogte van 12 HE.

DAP Speaker rigging-oog M10

€1,40

Hang je speakers gemakkelijk op met deze M10 rigging-oog. In veel luidsprekers zitten al montage gaten voor dit soort ophangogen. Ook verkrijgbaar in M8.

DAP RCA-DD12TOP Slant flightcase 12+10 HE

€299,00

Deze DAP flightcase heeft aan de voorzijde 12 HE ruimte voor het inbouwen van 19 inch apparatuur. Aan de bovenkant is nog eens 1o HE ruimte voor bijvoorbeeld een PA mixer.

DAP 19 inch racklade met slot 4 HE

€65,00

Deze DAP racklade is geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld kabels, microfoons of andere toebehoren. Alles achter slot en grendel!

DAP Clubmate II Actieve geluidsset
Sale

DAP Clubmate II Actieve geluidsset

€809,00 €639,00

De DAP Club Mate 2 is een geluidset bestaande uit één 15 inch subwoofer en 2 satelliet toppen. De set is mooi afgewerkt met een zwarte finish en stevige metalen grills. Een mooie geluidset voor drive-in shows en artiesten.

DAP 19 inch racklade 1 HE

€28,00

Lades zijn ideaal in een 19 inch flightcase of rack. Batterijen, kabels, microfoons of USB sticks, je kunt ze allemaal kwijt in zo´n DAP racklade. Dit is de kleinste versie van 1 HE hoog.

DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1

€39,00

De DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1 is een universele koffer, voorzien van plukschuim. Hierdoor kan de gebruiker zelf het schuimformaat bepalen en dat maakt de case geschikt voor talloze toepassingen.

DAP LCA-SCMA1 Flightcase voor Scanmaster

€52,00

DAP Flightcase gemaakt voor de Showtec Scanmaster. Ook geschikt voor soortgelijke controllers, met dezelfde afmetingen zoals de Showtec Lite-4, Lite-8 en Lite-12. Als je het ingebouwde bakje verwijderd, past er ook een Showtec LED Operator 4 in.

DAP RCA-DD4BAG Rack bag 19 inch 4 HE

€71,50

Een flightcase is al snel best zwaar, het kan een stuk lichter door je 19 inch apparatuur in te bouwen in deze DAP Rack bag met een hoogte van 4 HE.

DAP DWS-56 Plopkappen (6 stuks) gekleurd

€3,25

Deze plopkappen zijn geschikt voor diverse gangbare microfoons zoals de Shure SM58. De set bestaat uit plopkappen in de kleuren rood, groen, geel, oranje, blauw en zwart.

DAP GIG-202 TAB digitale PA mixer

€888,00

Maak kennis met de DAP GIG-202 TAB. Dit is de allereerste volledig digitale mixer uit de GIG-serie van DAP. Hij heeft 16 XLR/Jack mono-ingangen en 4 stereo-ingangen die allen uitgerust zijn met gate, compressor en 4-bands equalizer.

DAP GS-615 Tuin luidspreker 6 inch 15 Watt (OP=OP)
Sale

DAP GS-615 Tuin luidspreker 6 inch 15 Watt (OP=OP)

€39,00 €29,00

Deze luidspreker van DAP is speciaal ontworpen voor gebruik in de tuin of op het terras. Hij valt niet op in de tuin, dankzij de groene schutkleur. Vanaf nu kun je dus ook in de tuin van muziek genieten.

DAP ACA-WMC1 Flightcase voor draadloze microfoons 3 HE

€193,00

De ideale flightcase voor het opbergen van maximaal 6 draadloze microfoons. Het laatje eronder geeft ruimte aan de microfoons, kabels en batterijen.

DAP Achterkant masterpaneel 2 HE

€13,75

Dit rackpaneel is ideaal voor het zelf samenstellen van een rack of flightcase. Er is plek voor 1o segmenten. Dat kunnen allerlei plaatjes zijn, voorzien van een D-size gat of Harting gat bijvoorbeeld.

DAP UCA-CA2 Conical Adapter Case II flightcase voor trusspennen en spigotten

€225,00

Dankzij deze flightcase heb je altijd je trusspennen en eitjes (spigotten) bij de hand. Er is plek voor 96 pennen en 28 spigotten.

DAP 108-polige multikabel mixer spinner 2.5m

€629,00

Op zoek naar een spinner? Met deze multikabel split kun je voortaan de multikabel (mits voorzien van Harting connector) eenvoudig aansluiten op de mixer. Voorzien van 36 Neutrik XLR pluggen die altijd in de mixer kunnen blijven zitten.

DAP Vlindersluiting klein

€1,95

Kleine vlindersluiting van DAP. De vlindersluiting is eenvoudig te monteren. Bekijk ook alle andere flightcase sluitingen in het assortiment van Fritz-Events.

DAP Vlindersluiting groot

€3,95

Op zoek naar een vlinderslot voor jouw flightcase? Kijk dan eens naar dit robuuste DAP vlinderslot met verzet, zodat deze sluiting fraai over de profielen van een flightcase valt.

DAP is een Nederlands merk dat al jarenlang actief is. DAP staat bekend om zijn vele producten in uiteenlopende categorien. Zo hebben zij diverse analoge PA mixers, zone mixers, verloopkabels, XLR signaalkabels en microfoons.

DAP luidsprekers
Het assortiment DAP luidsprekers is erg breed te noemen. Van complete luidsprekersets, actieve fullrange luidsprekers en actieve subwoofers tot drivers, tweeters, crossovers en andere luidsprekercomponenten om zelf luidsprekers te maken of te repareren.

DAP flightcases
Naast luidsprekers van DAP, heeft Fritz-Events ook een uitgebreid aanbod aan DAP flightcases en flightcase onderdelen. Zo zijn er 19 inch flightcases van hout en kunststof, 19 inch combinatie flightcases en universele flightcases. Maar DAP ontwikkelt ook flightcases voor specifieke producten zoals DJ set flightcases, MIDI controller flightcases, CD-speler flightcases, microfoon flightcases, en lichteffect flightcases.

DAP accessoires
Ook op het gebied van accessoires zoals bekabeling, microfoon accessoires, tape en schuimplastic heeft DAP een ruim assortiment.