XLR pluggen & chassisdelen

Procab VC3MX male XLR kabeldeel

€1,40

Procab VC3MX male XLR plug. Deze 3-polige mannelijke XLR connector heeft een metalen behuizing en interne trekontlasting. Een prima alternatief voor als bijvoorbeeld Neutrik te prijzig is.

Procab VC3FX female XLR kabeldeel

€1,60

Procab VC3FX female XLR plug. Deze 3-polige vrouwelijke XLR connector heeft een metalen behuizing en interne trekontlasting. Een prima alternatief voor als bijvoorbeeld Neutrik te prijzig is.

Procab VC3FDL female XLR chassisdeel

€1,75

Op zoek naar een 3-polige XLR female chassisdeel? De VC3FDL van Procab heeft een nikkel-kleur en wordt per stuk geleverd.

Procab VC3MDL male XLR chassisdeel

€1,60

De VC3MDL is een 3-polig XLR male chassisdeel van het merk Procab. Dit chassisdeel heeft een nikkel-kleurige behuizing en heeft het D-size formaat.

Neutrik NC3MXX Male XLR kabeldeel 3p

€2,95

De Neutrik NC3MXX is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied.

Neutrik NC3MXX-BAG Male XLR kabeldeel 3p zwart

€3,10

De Neutrik NC3MXX-BAG is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3MXX-BAG is de zwarte uitvoering met zilveren contacten.

Neutrik NC3MXX-B Male XLR kabeldeel 3p zwart

€3,40

De Neutrik NC3MXX-B is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3MXX-B is de zwarte uitvoering met gouden contacten.

Neutrik NC3FXX Female XLR kabeldeel 3p

€3,50

De Neutrik NC3FXX is waarschijnlijk de bekendste female XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied.

Neutrik NC3FXX-BAG Female XLR kabeldeel 3p zwart

€3,55

De Neutrik NC3FXX-BAG is waarschijnlijk de bekendste female XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3FXX-BAG is de zwarte uitvoering met zilveren contacten.

Neutrik NC3FXX-B Female XLR kabeldeel 3p zwart

€4,25

De Neutrik NC3FXX-B is waarschijnlijk de bekendste female XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3FXX-B is de zwarte uitvoering met gouden contacten.

Neutrik NC3FD-LX Female XLR chassisdeel 3p

€3,60

Neutrik NC3FD-LX, female XLR chassisdeel. Dit is de standaard uitvoering van het bekende 3-polige Neutrik XLR chassisdeel.

Neutrik NC3FD-LX-BAG Female XLR chassisdeel 3p zwart

€3,80

Neutrik NC3FD-LX-BAG, female XLR chassisdeel. Dit is de zwarte uitvoering van het bekende 3-polige Neutrik XLR chassisdeel.

Neutrik NC3MD-LX Male XLR chassisdeel 3p

€3,35

Neutrik NC3MD-LX, male XLR chassisdeel. Dit is de standaard uitvoering van het bekende 3-polige Neutrik XLR chassisdeel.

Neutrik NC3MD-LX-BAG Male XLR chassisdeel 3p zwart

€3,60

Neutrik NC3MD-LX-BAG, male XLR chassisdeel. Dit is de zwarte uitvoering van het bekende 3-polige Neutrik XLR chassisdeel.

Adam Hall 7889 Female XLR kabeldeel 3p voor buitengebruik

€4,35

De 7889 3-polige XLR-plug van het Duitse merk Adam Hall heeft een IP-waarde van IP65. Dit betekent dat hij waterbestendig is en buiten in weer en wind gebruikt kan worden. Deze IP65 female connector is uiteraard compatible met de standaard XLR.

Adam Hall 7890 Female XLR kabeldeel 5p voor buitengebruik

€5,35

Deze 5-polige XLR is waterbestendig en daarmee ideaal om buitenarmaturen aan te sturen per DMX. De Adam Hall 7890 is de female uitvoering die past op de Adam Hall 7891 male XLR, maar uiteraard ook op andere 5-polige XLR connectors.

Adam Hall 7891 Male XLR kabeldeel 5p voor buitengebruik

€4,75

Dit Adam Hall 7891 male XLR kabeldeel is voorzien van 5 pinnen en wordt voornamelijk gebruikt om IP65 armaturen aan te sluiten met DMX. Deze waterbestendige 5-polige XLR is gewoon compatible met andere 5-polige XLR-connectoren.