XLR pluggen & chassisdelen

Adam Hall 7918 5-polig XLR female chassisdeel IP65

€5,50

Bezig met een buitenproject en zoek je aansluitingen voor DMX die tegen water kunnen? Dan is deze Adam Hall 7918 5-polige XLR female chassisdeel IP65 wellicht de uitkomst, door zijn rubberen kapje is hij bestand tegen water.

Adam Hall 7917 5-polig XLR male chassisdeel IP65

€4,50

De Adam Hall 7917 is een 5-polig XLR male chassisdeel dat is voorzien van een rubberen kapje en daarmee geschikt is voor buitengebruik. Hij heeft namelijk een IP-rating van IP65 en is daardoor weerbestendig.

Adam Hall 7907 3-polig XLR female kabeldeel (2 stuks)

€3,05

Deze set bestaat uit twee 3-polige XLR female connectors. Eén van de connectors is voorzien van een rode kleurring, ideaal om bijvoorbeeld links en rechts uit elkaar te houden. De Adam Hall 7906 is de bijpassende male uitvoering van deze pluggen.

Adam Hall 7906 3-polig XLR male kabeldeel (2 stuks)

€2,95

De Adam Hall 7906 bestaat uit 2 mannelijke XLR-connectors voor montage aan een kabel. Deze pluggen zijn ideaal om een stereokabel te maken, één plug is namelijk voorzien van een rode kleurring ter markering.

Procab VC3MX male XLR kabeldeel

€1,40

Procab VC3MX male XLR plug. Deze 3-polige mannelijke XLR connector heeft een metalen behuizing en interne trekontlasting. Een prima alternatief voor als bijvoorbeeld Neutrik te prijzig is.

Procab VC3FX female XLR kabeldeel

€1,60

Procab VC3FX female XLR plug. Deze 3-polige vrouwelijke XLR connector heeft een metalen behuizing en interne trekontlasting. Een prima alternatief voor als bijvoorbeeld Neutrik te prijzig is.

Procab VC3FDL female XLR chassisdeel

€1,75

Op zoek naar een 3-polige XLR female chassisdeel? De VC3FDL van Procab heeft een nikkel-kleur en wordt per stuk geleverd.

Procab VC3MDL male XLR chassisdeel

€1,60

De VC3MDL is een 3-polig XLR male chassisdeel van het merk Procab. Dit chassisdeel heeft een nikkel-kleurige behuizing en heeft het D-size formaat.

Neutrik NC3MXX Male XLR kabeldeel 3p

€2,95

De Neutrik NC3MXX is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied.

Neutrik NC3MXX-BAG Male XLR kabeldeel 3p zwart

€3,10

De Neutrik NC3MXX-BAG is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3MXX-BAG is de zwarte uitvoering met zilveren contacten.

Neutrik NC3MXX-B Male XLR kabeldeel 3p zwart

€3,40

De Neutrik NC3MXX-B is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3MXX-B is de zwarte uitvoering met gouden contacten.

Neutrik NC3FXX Female XLR kabeldeel 3p

€3,50

De Neutrik NC3FXX is waarschijnlijk de bekendste female XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied.

Neutrik NC3FXX-BAG Female XLR kabeldeel 3p zwart

€3,55

De Neutrik NC3FXX-BAG is waarschijnlijk de bekendste female XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3FXX-BAG is de zwarte uitvoering met zilveren contacten.

Neutrik NC3FXX-B Female XLR kabeldeel 3p zwart

€4,25

De Neutrik NC3FXX-B is waarschijnlijk de bekendste female XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3FXX-B is de zwarte uitvoering met gouden contacten.

Neutrik NC3FD-LX Female XLR chassisdeel 3p

€3,60

Neutrik NC3FD-LX, female XLR chassisdeel. Dit is de standaard uitvoering van het bekende 3-polige Neutrik XLR chassisdeel.

Neutrik NC3FD-LX-BAG Female XLR chassisdeel 3p zwart

€3,80

Neutrik NC3FD-LX-BAG, female XLR chassisdeel. Dit is de zwarte uitvoering van het bekende 3-polige Neutrik XLR chassisdeel.

Neutrik NC3MD-LX Male XLR chassisdeel 3p

€3,35

Neutrik NC3MD-LX, male XLR chassisdeel. Dit is de standaard uitvoering van het bekende 3-polige Neutrik XLR chassisdeel.

Neutrik NC3MD-LX-BAG Male XLR chassisdeel 3p zwart

€3,60

Neutrik NC3MD-LX-BAG, male XLR chassisdeel. Dit is de zwarte uitvoering van het bekende 3-polige Neutrik XLR chassisdeel.